Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 28 martie 2023. Tigrul câștigă, pierdere mare pentru Mistreț

Previziuni astrologice pentru nativii zodiacului chinezesc. Urmează câștiguri pentru Tigri și pierderi mari pentru Mistreți.
27.03.2023 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru marti 28 martie 2023 Tigrul castiga pierdere mare pentru Mistret
Veștile astrologilor pentru nativii zodiacului chinezesc. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc este una dintre curiozitățile românilor. Ce vești au astrologii pentru nativi, în ziua de marți, 28 martie 2023. Se prevăd câștiguri și pierderi în același timp. Pentru a le evita pe acestea din urmă trebuie ca zodiile să țină cont de sfaturile marilor înțelepți din Orient.

Zodiacul chinezesc al zilei de marți, 28 martie 2023. Veștile marilor înțelepți din Orient

De asemenea, a doua zi din săptămână va purta zodiile pe meleaguri unde nu au mai fost până acum. Locurile noi le vor încărca pozitiv și le vor oferi idei despre cum să-și îmbunătățească viitorul. Iată în rândurile următoare predicțiile integrale.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii sunt luați prin surprindere de către cei dragi. Li se va organiza o petrecere la care nu s-au gândit vreodată, astfel că vor petrece până în zori. Mare atenție, să nu facă excese, deoarece s-ar putea lăsa cu probleme de sănătate destul de serioase.

Bivol

Bivolul va atinge un subiect mai sensibil în cadrul unei discuții la locul de muncă. Multă lume îi va sări apoi în cap, iar acest nativ s-ar putea pierde cu firea. Cel mai bine este să nu-și mai exprime părere dacă nu îi este solicitată de către cei din jur.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrul se va revedea cu buni prieteni din copilărie. Cu aceștia va sta la povești ore în șir și își va aminti de vremurile de odinioară. Totodată, se va stabili începutul unei afaceri bănoase. Evitați discuțiile despre supărările voastre, dacă vă aflați sub semnul zodiacal al Tigrului.

Iepure

Iepurii vor cunoaște marți o persoană de care s-ar putea îndrăgosti iremediabil. Ar fi bine să nu se lase prea mult purtați de val, pentru a nu cădea într-o capcană și astfel, să se aleagă cu suferințe puternice. Fiți mai fermi cu deciziile voastre.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonul va încerca să-și mascheze o durere sufletească, apărută de curând, dar nu îi va ieși prea bine, căci i se va observa tristețea pe chip. I se recomandă o excursie într-un loc favorit, unde se poate descărca de toate nemulțumirile.

Șarpe

Șerpii vor porni o afacere mare, din care vor avea câștiguri foarte mari, pe placul său și al familiei. Mare atenție la gestionarea bugetului firmei, pentru a nu risipi atât din bani, cât și din munca depusă pentru a-i câștiga și pentru a se bucura de ei.

ADVERTISEMENT

Cal

Calul pornește pe un nou drum alături de o persoană ce i s-a ivit de curând în cale. Îl așteaptă multe momente magice și din care va învăța lecții esențiale pentru viața sa și a familiei lui. Dragostea va pluti într-adevăr în aer, conform astrologilor.

Oaie

Oile vor să aibă mai multă grijă față de propria persoană, de aceea își vor organiza mai bine viața în următoarea perioadă. Își vor prioritiza nevoile, pasiunile și călătoriile, pentru a-și odihni mintea și pentru a-și stabili noi obiective.

Maimuță

Maimuța își va trece peste orgoliu și va apela o persoană cu care nu a mai discutat de multă vreme. Se vor depăna amintiri și se vor lua decizii legate de viitor. De asemenea, se vor atinge și subiecte mai sensibile și s-ar putea înfiripa noi povești de dragoste.

Cocoș

Cocoșii se simt nedumeriți în legătură cu o problemă din trecutul lor. Nu știu dacă a fost provocată de ei sau de către alte persoane. Cel mai bine în aceste caz este să facă o cercetare și așa vor afla răspunsul de care au nevoie în dilema lor.

Câine

Câinii vor munci haotic întreaga zi. Atât la serviciu, cât și acasă. Se vor simți copleșiți de supărări care s-au produs de curând, astfel că acestea le vor stoarce din energia necesară. Ar fi bine să facă o scurtă plimbare prin natură, pentru a putea da uitării tot ceea ce îi apasă.

Mistreț

Mistreții vor să grăbească lucrurile din viața lor marți, dar nu iau o decizie prea bună. Astrologii îi sfătuiesc să aibă răbdare și să facă lucrurile pas cu pas. Doar așa vor reuși să își îndeplinească tot ceea ce și-au propus și să fie împăcați cu ei însuși. În caz contrar, vor suferi mari pierderi.

ADVERTISEMENT