Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 29 septembrie 2020. Ce schimbări urmează pentru Tigru

28.09.2020 | 13:56
Zodiac chinezesc pentru marti 29 septembrie 2020 Ce schimbari urmeaza pentru Tigru
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc de marți, pe 29 septembrie 2020, le aduce vești foarte importante nativilor în căutare de un răspuns.

Din acest motiv, cei din zodia Tigru, și nu numai, pot fi în transformări foarte mari, în plan personal, dacă simt că a venit momentul lor să strălucească.

ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient mai dezvăluie că este o perioadă foarte bună și pentru cei aflați în căutarea unui nou loc de muncă, pentru că li se vor arăta mari oportunități, în viitorul nu foarte îndepărtat. Iată cum arată zodiacul chinezesc de pentru marți, prezentat de FANATIK.

Zodiac chinezesc marți, 29 septembrie. Ce transformări au loc pentru cei din zodia Tigru

Șobolan

Cei din zodia Șobolan au rezervat în viitorul lor o reușită foarte mare și vor dobândi astfel un rol important la serviciu. Se vor putea afirma mai bine ca oricând, ceea ce le poate aduce chiar o promovare.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii se resimt după o perioadă ceva mai obositoare, în care s-au stresat suficient. Vor trage o linie și vor constata ce este important pentru ei, în acest moment al vieții. Nativii care au copii ar putea să le ofere acestora momente de neuitat într-o vacanță.

Tigru

Nativul Tigru poate să traverseze o perioadă în care are parte de schimbări foarte benefice. Ar putea întâlni persoane noi și interesante cu care să formeze legături nebănuite și care să îi ajute și în problemele pe care le-ar putea avea în calea lor.

ADVERTISEMENT

Iepure

Cei din zodia Iepure se pot bucura de foarte multe reușite personale ce le pot ridica moralul în această perioadă. Vor putea să se bucure și de ceva mai mult timp liber alături de cei dragi.

Dragon 

Dragonii se simt împliniți în plan personal, dar pot experimenta neplăceri la locul de muncă. Le este recomandat să rămână calmi și să își aducă aminte că diplomația este întotdeauna o soluție ce îi poate scăpa din necaz.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nativul Șarpe se simte optimist în aceste vremuri, chit că va avea de înfruntat o mare provocare, pe care o simte venind în calea sa, de ceva vreme. Se poate adapta însă la orice situație, datorită calităților sale de neconfundat.

Cal

Cei din zodia Cal pot dobândi mai multă experiență în această perioadă, în diverse domenii de interes. Se vor putea perfecționa cu anumite cursuri dacă au această dorință, pentru că totul pare să meargă așa cum și-au plănuit.

Capră /Oaie

Acești nativi se pot bucura și ei de ceva mai multă apropiere de zona educației, pentru că ar putea lua decizia de-a se înscrie la o facultate. Tinerii din zodiac pot căpăta mai multă siguranță odată cu alegerea pentru viitor a unei cariere.

Maimuță

Maimuțele au în calea lor ceva mai multă bătaie de cap dacă se văd nevoite să rezolve treburi de ordin legal. Ar putea întâmpina dificultăți dacă încearcă să comită vreo ilegalitate sau chiar probleme cu autoritățile.

Cocoș

Nativul Cocoș se simte ceva mai împovărat cu treburile casnice, dar va găsi o soluție pentru toate problemele întâmpinate, așa cum o face mereu. Le este recomandat să se odihnească mai mult.

Câine

Cei regăsiți sub acest semn zodiacal vor face și ei mari schimbări în plan personal. Ar putea lua viața de la capăt într-un alt oraș sau să se bucure de liniștea unei vacanțe, plănuite pe viitor.

Mistreț

Mistreții vor face tot posibilul să rezolve o neplăcere din familie, până când lucrurile nu se agravează. Vor avea de luat câteva decizii neașteptate în această perioadă, dar vor avea alături și mulți apropiați care să le ofere sprijinul.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită