Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 7 iulie 2020. Dragonul are parte de o zi dezastruoasă

06.07.2020 | 13:47
Zodiac chinezesc pentru marti 7 iulie 2020 Dragonul are parte de o zi dezastruoasa
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 7 iulie 2020, vine cu vești mai puțin plăcute pentru câțiva dintre nativi care se vor confrunta cu probleme în sfera profesională unde au dispute și neînțelegeri cu colegii de serviciu.

Potrivit marilor înțelepți din Orient în această zi este foarte important ca semnele zodiacale să lase mai mult de la ele și să evite discuțiile în contradictoriu.

ADVERTISEMENT

FANATIK aduce în rândurile următoare previziunile complete pentru toate cele 12 zodii. Vezi ce se întâmplă cu fiecare nativ în parte.

Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 7 iulie 2020, pentru toți cei 12 nativi

Șobolan

Mici contradicții la locul de muncă legat de un proiect foarte important. Din fericire, totul se termină cu bine și ajungi la un consens cu colegii.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai voie să greșești, nu trebuie să fii perfect în fiecare secundă a vieții tale. Încearcă pe propria piele mai multe experiențe și păstrează lucrurile pozitive.

Tigru

O zi perfectă pentru a începe o afacere bazată pe ideile pe care le-ai așternut pe foaie. Ia atitudine și încearcă, nu ai absolut nimic de pierdut.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai idei excelente, însă prietenii nu sunt de acord cu tine. Nu sunteți pe aceeași lungime de undă oricât de mult le-ai explica beneficiile.

Dragon

Se anunță trei ceasuri rele. Se pare că nimic nu iese așa cum ți-ai propus și ești dezamăgit de fiecare dată. Nu-i nimic, este și mâine o zi, știi vorba aia.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu insista să stai lângă oamenii care nu te vor în preajmă. Păstrează distanța și ține legătura doar cu persoanele în care ai maximă încredere.

Cal

Calculează bine fiecare pas pe care-l faci. Nu te grăbi să iei o decizie pe care mai târziu ai putea-o regreta. Ai răbdare și sfătuiește-te cu cineva.

Capră

Nu mai dai randament la locul de muncă și ajungi să fii taxat de superiori. Ar fi bine să iei o pauză și să-ți încarci bateriile. Odihna este foarte importantă.

Maimuță

O stare de moleșeală pare că te stăpânește și nu ai chef să faci nimic. Nu poți fi scos din propria rutină, azi mai puțin ca niciodată.

Cocoș

Ai mare noroc cu familia care te sprijină în orice situație, mai ales când nu îți este bine, ca acum. Lasă-i să te ajute măcar cu o vorbă bună.

Câine

Lasă mai mult de la tine în relația de cuplu, dar dacă simți că nu este în regulă fă un pas înapoi. Mai bine singur decât într-o companie proastă.

Mistreț

În sfârșit, poți să spui că ai adunat suma de bani de care aveai nevoie. Acum îți poți achiziționa locuința la care visezi încă din copilărie.

ADVERTISEMENT