News

Zodiac chinezesc pentru marți, 7 mai 2019. Șobolanii și Dragonii își schimbă viața

06.05.2019 | 11:23
Zodiacul chinezesc pentru duminică, 23 august

Află care sunt principalele previziuni ale zodiacului chinezesc pentru ziua de marți, 7 mai 2019! Este a doua zi din săptămână, zi în care pentru anumiți nativi ai horoscopului chinezesc va fi de neuitat. Apar multe surprize mai ales din punct de vedere profesional pentru Dragoni și Șobolani, despre care se poate spune că își schimbă viața.

Zodiac chinezesc, marți, 7 mai 2019: O zi plină de surprize

Anul Mistrețului de Pământ continuă cu tot felul de momente-cheie, cu situații neprevăzute care pentru unii pot aduce multe bătăi de cap. De asemenea, au loc schimbări și din punct de vedere amoros pentru unele semne zodiacale. Iată previziunile complete pentru zodia ta, valabile pentru ziua de marți, 7 mai 2019.

Șobolan

Nativii Șobolan vor avea parte de o zi magnifică. Toate dorințele lor par să fie ascultate undeva, acolo sus, și îndeplinite. Vor avea parte de o serie de momente spectaculoase în traiectoria lor. Se poate spune că adevărata schimbare profesională abia de acum vine în viața acestor semne ale zodiacului chinezesc.

Maimuțele trag concluzii pripite. Sursa foto: pixabay.com

Dragon

Și pentru Dragoni se anunță o zi prosperă. Pot încheia contracte cu foarte multe zero-uri la coadă, dar trebuie să fie foarte atenți la ce clauze conțin acele documente pe care le girează cu pixul lor. Nu trebuie să treacă peste principiile lor, oricât de avantajoase ar fi sumele de bani pe care le-ar putea câștiga. Începe o perioadă bună, dar se recomandă puțină prudență.

Câine

Cei născuți în zodia Câine vor avea parte de o zi destul de mohorâtă. Au de făcut multe drumuri, dar chef ioc! Sunt puși în fața unor tensiuni gratuite și se trezesc cu niște acuzații, multe dintre ele de râsul lumii. Cum niciun necaz nu vine singur, ziua de marți pentru Câini va fi una cu mai mult de trei ceasuri rele, deci să aibă foarte mare grijă la ce discuții se înhamă.

Mistreț

Acești nativi au parte de o zi plină de succese. Vor fi pregătiți pentru tot felul de evaluări și reevaluări și vor fi puși în fața unor situații care le vor gâdila orgoliul.

Oaie

Persoanele născute în această zodie au de făcut câteva drumuri pe la diferite instituții ale statului și sunt gata să treacă peste toate necazurile. Au multe de făcut într-o singură zi, și parcă cele 24 de ore nu vor fi de ajuns.

Maimuță

Nativii Maimuță trag niște concluzii pripite și sunt gata să le demonstreze celor din jur că ei sunt cei care greșesc, când, de fapt, ele se precipită. Pornesc de la perspective bune, dar se pierd în șiragul argumentărilor.

Șarpe

Șerpii zodiacului chinezesc au o zi destul de mohorâtă. Trecutul vine în viața lor sub forma unor amintiri apăsătoare, care îi poate băga inclusiv în depresie.

Cal

Nativii Cal au de ales între două rele și, parcă orice ar alege, nu vor fi pe deplin mulțumiți. Sunt extrem de confuzi și se gândesc inclusiv să abandoneze lupta.

Iepure

Cei născuți în zodia Iepure vor primi tot felul de semnale de alarmă și devin brusc îngrijorați. Trebuie să facă o serie de alegeri importante într-o zi destul de complicată.

Tigru

Tigrii sunt gata de atac. Sunt puși pe harță și s-ar putea ca de data asta cineva să fie mai tare în gură decât ei și să îi pună, cum s-ar zice, cu botul pe labe.

Cocoș

Persoanele născute în zodia Cocoș sunt gata de schimbări fundamentale în viața lor și încep să le treacă pe listă de bună dimineață. Sunt foarte bine organizați și reușesc să bifeze tot ce își propun.

Bivol

Bivolii vor avea parte de o zi cu multe deadline-uri. Trebuie să aibă reacții în viteză și să se concentreze cu maximă atenție asupra lucrurilor cu adevărat esențiale.