Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 8 septembrie 2020. Clipe tensionate pentru nativul Șobolan

08.09.2020 | 08:08
Zodiac chinezesc pentru marti 8 septembrie 2020 Clipe tensionate pentru nativul Sobolan
ADVERTISEMENT

FANATIKîți aduce previziunile pentru marți, din zodiacul chinezesc. Primele zile din această săptămână se anunță a fi bune pentru majoritatea celor care își doresc să facă o achiziție însemnată.

Marii înțelepți ai Orientului au prezentat preziziunile de care curioșii în astrologie pot ține seamă. Majoritatea zodiilor se vor afla într-o cumpănă în această perioadă. Motiv pentru care vor avea nevoie de mai multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Cei care nu și-au găsit încă sufletul pereche au mari șanse să își întâlnească jumătatea la început de săptămână.

Zodiac chinezesc pentru marți, 8 septembrie 2020. Ce se anunță la orizont pentru nativul Șobolan

Șobolan

Nativul Șobolan are parte de clipe tensionate deoarece nu reușeste să își exprime cum trebuie sentimentele. Mai ales în fața celor dragi. De aceea vor avea nevoie de mai mult sprijin în această perioadă din partea rudelor.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii au de gând să pună în practică toate planurile avute, dar finanțele sunt ceva mai mici în această perioadă. Nu își vor pierde optimismul, ba din contră. Vor avea de pus în practică toate acele idei ingenioase pe care le-au tot neglijat.

Tigru

Tigrii au nevoie și ei de ajutorul din partea colegilor, dar nu sunt obișnuiți să facă un asemenea pas. Ar putea avea constatarea plăcută că sunt sprijiniți pe orice plan o vor solicita, dar și de o mână de nădejde.

ADVERTISEMENT

Iepure

Cei din zodia Iepure se simt foarte plini de energie. Dacă vor dori să facă o călătorie o vor putea face fără nicio reținere. Finanțele îi ajută să aleagă un hotel sau o stațiune pe placul lor.

Dragon

Dragonii se bucură de o perioadă foarte benefică la capitolul bani. Au parte de mari satisfacții și sperau de ceva timp că li se vor vedea eforturile depuse. Trebuie să agonisească din sumele primite pentru zilele mai puțin bune.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nativul din Șarpe poate avea un moment de cumpănă. De aceea trebuie să se gândească foarte bine la ce au de făcut în următoarea perioadă. Dacă se vor preocupa mai mult de viitorul lor, vor avea și o viziune mai clară asupra deciziilor.

Cal

Cei din zodia Cal au senzația că îi așteaptă o perioadă foarte grea. În realitate, lucrurile nu sunt chiar atât de negre pe cât le credeau ei. Îi așteaptă și momente cu soare și nu trebuie să se îngrijoreze.

Capră / Oaie

Pentru acești nativi este o perioadă plină de foarte mult echilibru. Toate lucrurile parcă s-au aranjat așa cum își doreau și trebuie să se bucure de orice reușită, pentru că o meritau.

Maimuță

Maimuțele au avut o perioadă în care și-au făcut de cap și au criticat absolut tot ce au întâlnit în calea lor. Ar trebui să își schimbe atitudinea și să fie mai diplomate, mai ales cu cei apropiați.

Cocoș

Cocoșii se gândesc că au nevoie de o vacanță pentru că și-au pierdut energia de altădată. Nu sunt singurii care au o asemenea ideea. De aceea, în familie o astfel de idee va fi mai mult decât binevenită.

Câine

Nativul Câine este foarte mulțumit de situația sa actuală. Nimic nu îi poate atinge această stare de zen, pe care pare să o fi atins. Își dorește să păstreze lucrurile exact așa cum sunt în prezent.

Mistreț

Mistreții trebuie să aibă mare grijă la zvonuri. Nu tot ce aud poate fi neapărat și adevărat. Mai ales dacă informațiile vin de la persoane care nu au tocmai cele mai bune intenții.

ADVERTISEMENT