Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 9 august 2022. Șerpii își vor învinge temerile

Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 9 august 2022. Șerpii își vor învinge temerile, potrivit înțelepților din Orient, iar alți nativi ar putea fi beneficiarii unui mare premiu.
08.08.2022 | 14:27
Zodiac chinezesc pentru marti 9 august 2022 Serpii isi vor invinge temerile
Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 9 august 2022. Sursa foto: alamy.com
ADVERTISEMENT

FANATIK vă transmite zodiacul chinezesc pentru ziua de marți, 9 august 2022. Va fi o zi plină de evenimente neprevăzute, din care nativii vor avea de câștigat, dar vor învăța și lecții esențiale pentru viitor.

Zodiac chinezesc pentru marți, 9 august 2022

De asemenea, unii nativi își vor învinge temerile și vor reuși să se redescopere. Citește în rândurile următoare horoscopul integral și află ce se întâmplă cu semnul tău zodiacal.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii vor avea o întrevedere foarte importantă. Se vor întâlni cu oficiali și vor semna acte importante. Le trebuie multă determinare și voință, căci ziua de marți va fi una extrem de încărcată, dar din care vor acumula și un bagaj de cunoștințe.

Bivol

Bivolii se vor juca cu succesul. Li se va ivi în cale o oportunitate legată de un salariu mai mare sau o funcție mai înaltă la job, pe care nu o vor trata  cu seriozitate. Ar putea regreta această atitudine mai târziu.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii vor fi fericiți întreaga zi. Buna lor dispoziție va fi apreciată de cei din jur și chiar adoptată. Energia lor pozitivă va fi transmisă tuturor persoanelor cu care vor avea de a face. Nu intrați în conflicte dacă vi se vor ivi astfel de situații.

Iepure

Iepurii se vor simți stânjeniți în legatură cu o situație. Au făcut o faptă care nu este potrivită atitudinii lor și mulți îi vor judeca. Trebuie să nu se mai ia după opiniile celorlalți și să-și vadă mai departe de drum.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii vor fi pe drumuri întreaga zi. Vor fi strigați în stânga și în dreapta la job, pentru că toată lumea își va pune încrederea în ei. În final, atitudinea lor va fi recompensată.

Șarpe

Serpii își vor învinge temerile și vor acționa cu demnitate și curaj de acum încolo. Nu vor mai permite nimănui să le strice viziunea față de viață și entuziasmul. Această atitudine le va fi foarte utilă.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii vor avea de înfruntat opiniile celor din jur întreaga zi. Se vor stăpâni cu greu să nu riposteze într-un mod urât și vor fi apreciați pentru acest lucru. Astrele transmit să nu vă lăsați prea ușor dacă vi se aduc ofense.

Capră

Caprele vor pune punctul pe ”i” într-o situație. Nu vor să se mai lase dominate de o anumită persoană. Atitudinea lor va fi una demnă și care va crea temeri. Era nevoie de multă vreme de un astfel de comportament.

Maimuță

Maimuțele vor face face parte dintr-un joc care le-ar putea păta imaginea, iar asta nu va fi deloc favorabil pentru ele, atunci când vor ieși în lume. Vor avea de înfruntat opinii și reproșuri de tot felul.

Cocoș

Cocoșii își vor face planuri întreaga zi. Se vor gândi la ce vor avea de făcut în următoarea perioadă și vor reflecta aspra viitorului foarte mult. Se anunță vremuri bune pentru acești nativi ai horoscopului chinezesc.

Câine

Câinii vor lupta după scopul lor. Nu se vor lăsa până nu-l vor atinge și se vor bucura din plin de el. Acești nativi vor savura fiecare clipă legată de îndeplinirea visului lor și o vor împărtăși și celor din jur.

Mistreț

Mistreții vor merge într-o deplasare cu familia. Nu va conta destinația aleasă, ci mai mult timpul petrecut împreună, după care tânjeau de multă vreme. Spre seară ar putea primi o veste importantă, legată de serviciu. Mare atenție!

ADVERTISEMENT
Tags:
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant