Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 9 martie 2021. Maimuța are probleme în dragoste

08.03.2021 | 15:55
Zodiac chinezesc pentru marti 9 martie 2021 Maimuta are probleme in dragoste
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc de marți, 9 martie, o zi în care s-ar putea să ai probleme în dragoste, mai ales dacă ești născut sub semnul Maimuței. Asta pentru că stârnești fără să vrei gelozia persoanei iubite.

În plus, e posibil să primești vizita unor prieteni din altă localitate și, chiar dacă nu te prea încântă această situație, te sfătuim să-ți păstrezi calmul. Vei primi sfaturi utile pentru problemele care te macină.

ADVERTISEMENT

Te numeri printre nativii din zodia Câinelui? Un prieten bun te roagă să-i împrumuți niște bani și nu ar trebui să refuzi, mai ales că știi motivul pentru care se vede nevoit să recurgă la acest gest.

Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 9 martie

Șobolan

Ești cam irascibil și există riscul să provoci discuții neplăcute, mai ales în căminul conjugal. Îți recomandăm să-ți păstrezi calmul și să ieși din această stare până nu e prea târziu.

ADVERTISEMENT

Bivol

Începi ziua cu drumuri scurte, în interes personal. Ești mai sensibil decât de obicei şi ai tendinţa să faci din țânțar armăsar, ceea ce nu e bine deloc. Gândește-te de două ori înainte să iei o decizie radicală. Nu de alta, dar nu ești deloc în apele tale.

Tigru

Ești plin de energie şi ai idei nemaipomenite. Ba chiar reușești să-ți depășești anumite limite și să stârnești admirația celor din jur.

ADVERTISEMENT

Iepure

Obții mici câştiguri financiare, dar trebuie să ai mare grijă, pentru că le poți risipi la fel de ușor. Spre seară, persoana iubită îți va reproșa anumite lucruri și ar trebui să nu răbufnești. Ascultă cu atenție ce are de spus!

Dragon

E o zi perfectă pentru întâlniri de afaceri, așa că poți pune în practică ideile pe care le-ai tot amânat în ultima vreme. În plus, ai ocazia să te întâlnești cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Șarpe

S-ar putea să ai mici dificultăţi în cămin, dar nu trebuie să-ți faci griji, pentru că se vor rezolva în foarte scurt timp. Trebuie doar să detensionezi atmosfera cu o vorbă bună.

Cal

Fantomele trecutului încep să te bântuie. Mai ții minte vechea problemă sentimentală rămasă nerezolvată? Ei bine, începe să-și ceară drepturile și s-ar putea să te cerți cu partenerul de viață din această cauză.

Capră/Oaie

Încearcă să ţii cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă, care te ajută să aplanezi un conflict în familie. Oricât ai fi de încăpățânat, trebuie să cedezi. Nu le poți rezolva pe toate de unul singur.

Maimuță

Ai musafiri din altă localitate. Știm, nu te prea încântă situația, dar există și o parte bună: primești sfaturi utile într-o problemă sentimentală care te macină de ceva timp. Persoana iubită își va da astfel seama că nu are de ce să fie geloasă.

Cocoș

Nu este o zi favorabilă călătoriilor de afaceri sau investiţiilor, așa că nu forța norocul! Dacă nu vrei să fii înțeles greșit, încearcă să te exprimi cât mai clar, cu argumente solide în susținerea afirmațiilor.

Câine

Un prieten bun te roagă să-i împrumuți niște bani și nu ar trebui să-l refuzi. Are un motiv serios pentru care apelează la tine. Problemele de sănătate te obligă uneori la măsuri disperate.

Mistreț

Este o zi favorabilă studiului, comunici ușor și eficient cu toți cei din jur, ba chiar poţi obține sume importante de bani. Dacă trebuie să pleci într-o călătorie în interes personal, nu uita de persoana iubită! În caz contrar, va deveni geloasă.

ADVERTISEMENT