Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 10 iunie 2020. Ceartă aprinsă cu persoana iubită. Viaţa se schimbă definitiv

09.06.2020 | 13:19
Zodiac chinezesc pentru miercuri 10 iunie 2020 Cearta aprinsa cu persoana iubita Viata se schimba definitiv
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc pentru miercuri, 10 iunie, o zi în care provocările se țin lanț, mai ales din punct de vedere financiar. Nici viața sentimentală nu trece prin cele mai bune momente, așa că fă tot ce poți să eviți o ceartă aprinsă cu persoana iubită. Nu de alta, dar riști să provoci o ruptură definitivă.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de miercuri, 10 iunie

Dacă te numeri printre nativii din zodia Caprei, fii mai înțelegător față de partenerul de viață și ascultă cu atenție tot ce are de spus. Nu lăsa influențele negative din afara cuplului să îl destrame tocmai acum, când păreați mai fericiți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Astăzi vei purta o serie de discuții cu familia despre noi investiții casnice, pentru că pui mare accent pe frumusețea și confortul mediului în care trăiești. Fiecare privește lucrurile din alt unghi: dacă tu te gândești în primul rând la lucruri practice și utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreți să le achiziționați pentru casă, dar împreună ați putea găsi o cale perfectă de a îmbina plăcutul cu utilul într-un obiect ce vă va face traiul domestic mult mai confortabil.

Bivol

Tot calmul care s-a așeza peste un plan ajuns la un nivel satisfăcător dispare peste noapte din cauza unei vești proaste care agită spiritele. Ești conștient că de tine depinde modul în care se restabilește normalitatea peste această problemă, dar, cât timp apele sunt atât de tulburi, ești nervos și îți pierzi controlul. Încearcă să lași un pic lucrurile să se clarifice înainte de a te apuca să reconstruiești totul, pentru că acum, prins în mijlocul furtunii, riști să distrugi și mai mult doar pentru că ți-ai pierdut cumpătul.

Tigru

Iubirea nu vine întotdeauna cu lucruri palpitante, cu evenimente strălucitoare, cu momente de top, ci tot iubire se numește și când se așterne tăcerea între voi. Te simți bine în compania sa fără să fie nevoie să trăncăniți întruna, pentru că apreciezi mai mult comunicarea din priviri, dialogul telepatic, pentru că așa vă respectați reciproc nevoia de liniște. Este de ajuns să-l ai pe cel drag alături, fără să spună nimic, pentru că primești energie pozitivă din iubirea sa. Amprenta lui energetică e mai importantă!

Iepure

Există o miză motivantă în joc și te implici în această competiție cu multă pasiune. Vrei să pui mâna pe acel premiu, de aceea nu poți pierde nicio clipă fără să faci ceva în acest sens. Ai concurenți puternici! Să nu crezi că este ușor să ajungi la rezultatele visate, însă deții toate resursele unui succes deplin. Ai ambiție, forță de convingere, dorința de a demonstra de ce ești în stare și de aceea te implici în lupta pentru supremație conștient de greutățile inerente de pe parcurs. Ești foarte aproape de victorie!

Dragon

Ești în fața unei schimbări de sens în viața ta și nu ești foarte sigur de direcția pe care trebuie să o abordezi. Ești influențat de zvonurile care se vehiculează în jur și care nu te stimulează deloc, dimpotrivă, te țin pe loc, îți insuflă o teamă profundă pentru ce va urma și practic nu te lasă să riști nimic. Indicat ar fi să ieși din acele medii în care se vorbește numai de lipsuri și probleme pentru că acest anturaj nu este benefic.

Șarpe

Deși apropiații te știu un rebel, un militant pentru libertate, de data aceasta tot ei te sfătuiesc să te supui normelor impuse de alții. Sigur că nu-ți place să faci doar cum ți se spune, nici să urmezi instrucţiuni sau ordine, preferând să fii lăsat să faci totul în voie, însă, este obligatoriu să te comporți ireproșabil, ca la carte. O abatere de la aceste regulamente foarte stricte nu este în beneficiul tău, deci supune-te cuminte, chiar dacă nu îți convine. Altfel poți atrage mustrări sau sancțiuni severe.

Cal

Muncești mult și nu prea dai randament pentru că ceva îți lipsește. Ori nu ești prea motivat de ceea ce te așteaptă la final, ori energia este pe terminate și ai nevoie de o pauză, ori nu ai colaboratori de nădejde care să contribuie eficient la ceea ce ai de făcut. Totuși, vei încerca de unul singur să duci mai departe ce ai început, acordând maximă atenție sarcinilor asumate, dar rezultatele vor fi mult sub așteptări, având, uneori, impresia că muncești prea mult pentru ceva ce nu ar merita atâta implicare.

Capră/Oaie

Azi ești primul vizat de surprize neplăcute cum ar fi suferințele din amor, care nu scutesc pe nimeni. Poate nu se întâmplă nimic grav între tine și persoana iubită, dar planează o atmosferă mai sumbră, din cauza unor influențe venite din afara cuplului. Dacă unul este încărcat negativ de emoții și griji, este clar că își va revărsa problemele și asupra celuilalt și veți suferi laolaltă. Cel afectat simte nevoia de a-și spune păsul în fața celui drag, așteptând ajutor, susținere și înţelegere.

Maimuță

Faci mari sacrificii de dragul prietenilor, dar te întrebi până când? Ai suportat multe de la un amic care deja profită de bunăvoința ta și a venit vremea să întorci foaia. Nu mai poți suporta, a depășit cu mult limitele bunului simț, deci va trebui să îi arăți concret că te deranjează atitudinea sa. Nu meriți asemenea tratament din partea sa, dar ești vinovat că i- ai tolerat de fiecare dată acest comportament și s-au creat deja antecedente.

Cocoș

Ai de-a face cu generații foarte diferite și cu fiecare trebuie să-ți adaptezi modul de comunicare conform vârstei. De la cei maturi ai multe de învățat și îți recunoști limitele intelectuale, așteptând lecțiile pe care vor să ți le împărtășească. Dacă ești cel matur, vei avea ocazia să oferi celor începători o lecție bună de viață, pentru că ai un as în mânecă pe care îl vei pune în valoare la momentul potrivit. Trebuie să știi să te folosești cu înțelepciune de anii pe care-i porți pe umeri.

Câine

Îmbraci haina omului matur pus pe povețe și sfaturi serioase în fața unei persoane care ia totul în glumă. Nu îți place atitudinea sa superficială și nu te vei abține să-i ții o predică dacă vezi că nu se concentrează eficient la nimic. Nu-ți plac astfel de oameni care fac haz de orice și iau peste picior chiar și cele mai importante chestiuni și cum îi vei prinde cu mâța-n sac, cum vei lua măsuri drastice pentru a le sancționa neglijența. Nu poți arăta înțelegere față de cei ușuratici și cu capul în nori.

Mistreț

Tratează chestiunile financiare cu un dram de inocență, de naivitate și umor, fără să te cramponezi de orice impas. Nimic nu merită privit ca pe o sperietoare, nici lipsa banilor, nici facturile care se adună, nici impozitele obligatorii. Încearcă să le tratezi ca pe ceva absolut normal, cu care se confruntă oricine, și vor părea cu atât mai ușor de dus, cu cât nu pui la suflet fiecare cifră în plus la lista de datorii. Spune-ți că banii vin ca să se ducă, așa-i legea firii! De ce te-ai întrista că mai apare ceva de cumpărat?