Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 12 august 2020. Dragonii vor avea surprize în plan sentimental. 12 august le poate aduce o nouă dragoste

11.08.2020 | 15:32
Zodiac chinezesc pentru miercuri 12 august 2020 Dragonii vor avea surprize in plan sentimental 12 august le poate aduce o noua dragoste
ADVERTISEMENT

Fanatik îți aduce horoscopul chinezesc pentru ziua de miercuri, 12 august 2020, iar veștile sunt foarte bune pentru unii nativi, cum ar fi Dragonii, care au șanse să își întâlnească sufletul pereche.

Șobolanii se bucură de momente foarte bune alături de partener. Este o perioadă excelentă pentru reînnoirea jurămintelor, a sentimentelor care v-au unit. Și Câinii au parte de o zi bună, cel puțin la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

12 august 2020 este o zi cu de toate. Vor fi emoții, schimbări de atitudine, de direcție. Se va lua în calcul ideea de nou. O casă nouă, un alt loc de muncă, poate un nou partener.

Cum arată ziua de 12 august 2020 pentru toate semne zodiacale

Șobolan

Pentru Șobolani, este o zi exceșentă, cu mult romantism, după o periodă agitată și încărcată emoțional. Este timpul vostru acum, profitați la maximum. Totuși, este nevoie de mai multă comunicare și mai multă sociabilitate.

ADVERTISEMENT

Bivol

Vei cuceri pământul cu șarmul tău, dacă vei vrea. Emani o energie pozitivă și multă încredere. Este un lucru extraordinar, mai ales că vii după o perioadă cu multe încercări, schimbări și răasturnări de situații care te-au bulversat complet.

Tigru

Se anunță o zi extrem de important în zona profesională, dar pot apărea presiuni din cauza unor opinii diferite. Dacă stai bine cu răbdarea, susține-ți puctul de vedere. Fii atent să nu îți neglijezi partenerul.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii singuri își pot întâlni jumătatea, sufletul pereche, acolo unde nu se așteaptă. Este o zi bună pentru flirt, pentru întâlniri romantice, și este valabil și pentru cei aflați deja într-o relație. O ieșire în doi vă poate binedispune.

Șarpe

Profesional, se nunță niște parteneriate profitabile, niște schimări bune, care pot aduce un plus de profit, dar nu te entuziasma în avans. Așteaptă prima mutare și abia apoi poți acționa.

ADVERTISEMENT

Cal

Ești copleșit de emoții. Nu te lăsa dus de val, coboară cu picioarele pe pământ, pentru că, altfel, îți vei pierde capul de tot. Dacă nu ai încă un partener, fii atent la întâlnirile superficiale. Nu pierde vremea cu oameni care nu-ți inspiră nimic.

Capră/Oaie

Lasă impulsivitatea și orgoliul deoparte, chiar dacă, la locul d emuncă, ai parte de prieteni superficiali și colegi cu două fețe. Dacă îți vei face treaba cum trebuie, nu te va afecta nimic din ce vor face ei.

Maimuță

S-a încheiat o perioadă grea pentru tine. Este vremea să profiți de ce a mai rămas din vară și să te relaxezi. Spre seară, vă veți bucura de momente romantice, chiar dacă sunteți singuri. Vei avea niște discuții cu mare potențial.

Cocoș

Mergi înainte și fii mai optimist, nu ai nimic de pierdut. Renunță la încrâncenare, nu așa se rezolvă lucrurile. Gândește pozitiv și elimină toate gândurile negre. La sfârșitul zilei, te va aștepta ceva bun.

Câine

Este haos în agenda ta de lucru, dar asta nu te încurcă. Ești plin de energie și entuziasm și reușești să ti le pui pe toate la punct până la finalul programului. Sunt lucruri care au nevoie de inspirația și implicarea ta.

Mistreț

Ziua începe bine, urmarește-ți pașii pe care îi faci, adică, fii mai atent la acțiunile tale pentru că riști să greșești și te va csta scump. În plan amoros, vești bune pentru cei singuri. Poți întalni pe cineva special care să-ți înfrumusețeze viața.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori