Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 16 septembrie 2020. Probleme de comunicare pentru Șobolan

15.09.2020 | 13:49
Zodiac chinezesc pentru miercuri 16 septembrie 2020 Probleme de comunicare pentru Sobolan
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de miercuri, 16 septembrie. Este o zi bună pentru noi începuturi, dacă te gândești să debutezi cu dreptul într-o relație, acum e cazul să o faci, adună curajul necesar! La fel și dacă nu te poți hotărî să o părasești pe actuala.

Pe plan profesional, sunt mari șanse să se întâmple ceva neașteptat care să îți schimbe planurile. Nu e cazul să te grăbești în a lua o decizie radicală, lucrurile se vor rezolva de la sine, dar trebuie să ai răbdare.

ADVERTISEMENT

Dacă ești Sobolan, lucrurile îți vor părea mult mai simple dacă aștepți 10 secunde înaine să dai un răspuns. Posibile probleme în comunicarea cu cei din jur, dacă nu te gândești bine cum spui lucruri care îi poate afecta. Tonul vocii te trădează zilele astea.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 16 septembrie 2020

Șobolan

Dacă reușești să manageriezi modul în care cuvintele ți se așează în propoziții, vei avea mai șanse să eviți o dispută. Ai o zi generală bună, energie și entuziasm. Cei de lângă tine vor avea senzația că îi tratezi cu superioritate, dar o să rezolvi problema pe seară când se anunță o reuniune mai largă cu potențial de petrecere.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ziua de miercuri anunță un succes pe plan profesional, fie că este vorba de o promovare, un nou proiect sau chiar un loc de muncă nou, miercuri are toate șansele să apară. În sfera sentimentală, nu este o zi bună pentru decizii. Amână pentru sfârșitul săptămânii orice idee amoroasă ai avea.

Tigru

Ai tendința să disperi din cauza lipsei timpului. Încearcă să-ți organizezi priorițățile și vei vedea că lucrurile se vor schimba. În relația cu persoana iubită trebuie să fii sincer și deschis și totul va merge de minune.

ADVERTISEMENT

Iepure

Toate îți merg de minune pe plan profesional, toată lumea este mulțumită în ceea ce te privește. Ai grijă la sănătate pentru că există posibilitatea să ai ceva probleme aici. Poți să elimini această îngrijorare prin evitarea activităților ce te-ar putea expune riscurilor.

Dragon

Ești într-o stare fizică bună și nici cu moralul nu stai rău, dar buna dispoziție și starea de bine generală te poate face să ai o părere exagerat de bună cu privire la oamenii din jurul tău. Ai grijă în cine ai încredere!

ADVERTISEMENT

Șarpe

Trebuie să fii rapid în a lua niște decizii, timpul e un factor de care depinde direcția în care vor merge lucrurile. Ziua se anunță minunată pentru afaceri dacă ești atent la cerințele celorlalți. Viața romantică nu e cea mai frumoasă, dar sunt șanse să se întâmple ceva mai bun pe seară.

Cal

Primești rezultatele unor eforturi depuse pe partea profesională. Viața romantică este monotonă, dar stă în puterea ta să schimbi asta. Există o posibilitate crescută să apară probleme de sănătate în a doua parte a zilei.

Capră/Oaie

Îți merge de minune pe plan romantic, viața e roz. Viața profesională nu strălucește, dar ai toate șansele să o aduci pe drumul cel bun alegând cu băgare de seamă cui și cum împarți sarcinile.

Zodiacu chinezesc din 16 septembrie nu aduce vești bune pentru Maimuță

Maimuță

Apar niște probleme profesionale, le vei rezolva dacă nu te enervezi. Sunt șanse mari să te întâlnești cu oameni al căror mod de gândire nu îl agreezi, dar nu îi lăsa să te influenteze negativ. Cu dragostea merge bine.

Cocoș

Trebuie să te concentrezi mai bine pe lucrurile pe care le ai de făcut, ver reușii doar dacă ești perseverent. Se anunță o zi romantică și o plimbare mai lungă în cea de a doua parte a ei.

Câine

Miercuri excelezi la capitolul răbdare, deși o să-ți fie greu încercată. Dacă ai în plan o ieșire romantică, trebuie să ai grijă să nu vorbești prea mult și să asculți până la capăt ce ți se spune.

Mistreț

Viața amoroasă este minunată, dacă nu ți s-a pregătit o surpriză, sunt șanse mari să primești o veste bună. Nici pe plan profesional nu poți să te plângi, lucrurile merg spre bine.

ADVERTISEMENT