ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 18 noiembrie 2020. Zodia care are parte de ghinion

Autor: Alexa Serdan | 17.11.2020 | 15:36
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 18 noiembrie 2020. Zodia care are parte de ghinion
Zodiac chinezesc: duminică, 14 februarie 2021. Tigrul are nevoie de odihnă. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru miercuri, 18 noiembrie 2020, aduce o zi minunată din mai multe puncte de vedere, însă sunt și zodii care din păcate, au parte de ghinion. Și când vine vorba de neșansă ne referim la partea amoroasă. 

ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient le reamintesc zodiile că este o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, motiv pentru care ar trebui să profite de ofertele și oportunitățile care le ies în cale. Banii nu mai sunt nici ei o problemă majoră.

Previziunile complete pentru cele 12 semne zodiacale sunt relatate mai jos. FANATIK aduce în cele ce urmează evenimentele și întâmplările de care au parte acestea la mijlocul săptămânii, află-le și tu!

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 18 noiembrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Ești nerăbdător să pornești într-o nouă aventură, însă pentru asta trebuie să închei socotelile cu actualul partener de viață. Nu mai sta pe gânduri și spune tot ce simți. Nu mai amâna momentul dacă vrei să îți iei o piatră de pe inimă.

ADVERTISEMENT

Bivol

Fii cu ochii în patru legat de buget. Poate ai suficienți bani pentru micile plăceri, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i cheltui pe toți. Atenție la tentațiile care îți fac cu ochiul, s-ar putea să te lase lefter în prag de sărbători.

Tigru

Simți că dragostea nu este făcută pentru tine. Oricât de mult ai vrea să ai o relație trebuie să recunoști că ești urmărit de ghinion. Sau poate te străduiești prea mult să nu mai fii singur. Lasă lucrurile să vină de la sine.

Iepure

Frica nu este întotdeauna un lucru rău. Este bine să știi când să pui frână, așa nu te arunci cu capul înainte când vine vorba de tot felul de afaceri dubioase. Nu te mai gândi la eșec și șansele de reușită vor fi mult mai mari.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ești înconjurat de oameni care-ți aduc zâmbetul pe buze. Poate ar fi cazul să faceți mai multe activități împreună sau să mergeți într-o excursie la final de săptămână. Planurile nu ar trebui să vă ia prea mult.

Șarpe

Ai o înclinație spre cultură și artă. Implică-te mai mult, pasiunile ar putea deveni curând un stil de viață. Tot ce trebuie să faci este să ai mai multă încredere. Nu duci lipsă de idei sau imaginație.

ADVERTISEMENT

Cal

Nu te mai ascunde în spatele colegilor și spune tot ce ai pe suflet. Avansarea nu va veni niciodată dacă te lași intimidat de persoanele din jur. Nu-i mai lăsa pe ceilalți să-și asume meritele care îți aparțin.

Capră/ Oaie

Te afli într-o perioadă emoțională, motiv pentru care s-ar putea să existe unele neplăceri în relația de cuplu. Transmite ce gândești și nu te mai agăța de problemele din trecut, poate așa reușești să rezolvi ceva.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Ai parte de un moment special și simți că ești pe drumul cel bun. Parcă totul s-a luminat în calea ta și într-un final ai reușit să vezi partea plină a paharului. Asigură-te că lași în urma ta amintiri frumoase.

Cocoș

Ai de dus la capăt mai multe obiective. Cere ajutorul oamenilor în care ai încredere, nu este un moment bun să te încarci cu responsabilități inutile. Fă lucrurile pe care le simți și renunță la cele care pot fi amânate.

Câine

Ești perfecționist și nu te lași până nu ies toate ca la carte. Vrei ca totul să fie ca tine și nu concepi ideea să greșești. Spre seară s-ar putea să ai parte de o mică răsplată din partea jumătății tale.

ADVERTISEMENT

Mistreț

Se deschid multe oferte de muncă în fața ta, însă nu uita de unde ai plecat. Acceptă oferta unde te simți cel mai bine. Salariul mare și aprecierea vor veni pe parcurs, ai încredere!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!