Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 20 ianuarie. Mistrețul ia decizii greșite la locul de muncă

19.01.2021 | 13:53
Zodiac chinezesc pentru miercuri 20 ianuarie Mistretul ia decizii gresite la locul de munca
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc de miercuri, 20 ianuarie, o zi în care Universul te pune la grea încercare în plan sentimental, mai ales dacă ești născut sub semnul Mistrețului de Pământ. Dacă vrei ca totul să se rezolve în scurt timp, uită de orgoliu și acceptă ajutorul unui prieten. Doar el te poate scoate din bucluc.

Unde mai pui că nici viața profesională nu merge tocmai ca pe roate, cu atât mai mult în cazul în care ocupi o funcție de conducere și trebuie să iei decizii importante. În loc să cântărești cu atenție toate variantele, ești „sedus” de vorbele meșteșugite ale unei persoane și acționezi în funcție de cum îți dictează ea.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, dacă te numeri printre nativii din zodia Maimuței, poți în sfârșit să intri în lumea afacerilor. O persoană binevoitoare știe cât de valoroase sunt ideile tale și are grijă să îți achite suma necesară pentru a păși cu dreptul în noua etapă a carierei tale.

Șobolan

Trebuie să iei o hotărâre importantă în plan profesional, așa că nu te grăbi. Mai bine amână „verdictul” până ești convins că ai analizat cu atenție toate variantele. Dacă nu reușești de unul singur cere sfatul unei persoane mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Bivol

Persoana iubită îți reproșează anumite lucruri și ar fi bine să o asculți cu calm, pentru că are dreptate. Relația voastră nu poate merge mai departe până nu corectezi greșelile din ultimele zile.

Tigru

Chiar dacă nu ies toate cum ți-ai propus, ai suficiente motive să privești cu încredere spre viitor. Până la urmă, e doar începutul. Satisfacțiile abia de săptămâna viitoare își vor face simțită prezența.

ADVERTISEMENT

Iepure

Partenerul de viață a cheltuit cam mult și vrei, pe bună dreptate, să îi ceri socoteală. Fă-o cu calm, altfel relația voastră va avea de suferit. Cu atât mai mult acum, când vă pregătiți să întemeiați o familie. Nu da cu piciorul sentimentelor puternice care te leagă de această persoană.

Dragon

Dacă te simți obosit, nu te încăpățâna să termini un proiect ambițios, că doar nu intră zilele-n sac. Mai bine lasă-l pe săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Încearcă să-ți stabilești încă de pe acum o listă de priorități și să nu te mai abați de la ea, indiferent ce s-ar întâmpla. Ai nevoie de puțină organizare în viața ta.

Cal

Gândește-te de două ori înainte să ceri o mărire de salariu. Nu de alta, dar sunt șanse minime să ai câștig de cauză în momentul de față. Termină proiectul important pe care l-ai început zilele trecute și abia apoi poți forța mâna șefului.

Capră/Oaie

Reproșurile persoanei iubite îți strică buna dispoziție și devii irascibil. Sfatul nostru este să reflectezi puțin la vorbele ei, poate nu ți le-a spus chiar degeaba.

Maimuță

E momentul să intri în lumea afacerilor. O persoană binevoitoare știe cât de valoroase sunt ideile tale și are grijă să îți achite suma necesară pentru a păși cu dreptul în noua etapă a carierei tale.

Cocoș

Niște reparații urgente s-ar putea să te lase fără bani. Mai bine caută un prieten care se pricepe și rezolvă problema alături de el. Nu e loc de orgolii în astfel de momente.

Câine

Universul îți scoate în cale obstacole și devii irascibil, dar ține minte că drumul spre succes nu are cum să fie ușor. Păstrează-ți calmul, vei vedea că soarele va răsări cât de curând pe strada ta.

Mistreț

Nici tu nu ai o viață sentimentală mai liniștită în acest mijloc de săptămână. Te bate gândul să faci o schimbare și „uiți” că trebuie să asculți mai întâi și opinia partenerului de viață. Nu poți face nimic fără acordul ei. Fii foarte atent ce decizii ei la locul de muncă, mai ales dacă ocupi o funcție de conducere. Să nu ajungi să regreți pe viitor că te-ai lăsat influențat.

ADVERTISEMENT