Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 23 septembrie 2020. Se anunță prosperitate pentru Șobolan

22.09.2020 | 11:57
Zodiac chinezesc pentru miercuri 23 septembrie 2020 Se anunta prosperitate pentru Sobolan
ADVERTISEMENT

FANATIK vine cu noutăți și vă prezintă zodiacul chinezesc pentru ziua de miercuri, 23 septembrie, iar veștile par să fie bune pentru unii nativi, dar îngrijorătoare pentru alții.

Potrivit astrologilor orientali, este o zi benefică afacerilor și economiei, mulți nativi având șansa de a-și crește veniturile considerabil și de a întalni oameni cu idei inovative, care vor contribui la dezvoltarea lor profesională.

ADVERTISEMENT

Ziua de miercuri vine cu noi oportunități, însă, unii nativi se vor confrunta cu evenimente mai puțin plăcute, precum diverse conflicte sau stări specifice asteniei de toamnă.

Zodiacul chinezesc de miercuri, 23 septembrie. Noroc la bani pentru Șobolan

Șobolan

Astăzi ai parte de o zi perfectă. Te-ai trezit cu gândul să fii cât mai productiv și pare că eforturile tale dau roade. Ai șansa să întâlnești o persoană influentă, care îți va propune un nou proiect profesional de succes. Nu ezita, norocul este de partea ta!

ADVERTISEMENT

Bivol

Încă de la primele ore ale dimineții, pare că nimic nu este pe placul tău. Nimeni nu te nemulțumește și niciun coleg de serviciu nu îți poate intra în voie, oricât ar încerca. Încearcă să te relaxezi și să comunici cu cei din jurul tău, sigur te vei simți mai bine.

Tigru

Ți-ai început ziua cum nu se poate mai bine, cu zâmbete și voie bună. Se pare că ești pus pe fapte mari și ai foarte multă energie. Socializarea este punctul tău forte astăzi, așa că profită de carisma pe care o ai și impresionează-i pe toți cu ideile tale!

ADVERTISEMENT

Iepure

Astăzi ești gânditor și nu te poți concentra pe responsabilitățile profesionale. O veste surprinzătoare îți dă planurile peste cap și generează o multitudine de întrebări fără răspuns. Îți recomandăm să te detașezi puțin și să gândești situația la rece.

Dragon

Este o zi perfectă pentru a te focusa pe sfera profesională și pentru a finaliza proiecte care, în mod normal, ți-ar da bătăi de cap. Ești foarte determinat astăzi și profiți de fiecare oportunitate care se ivește, pentru a te perfecționa.

ADVERTISEMENT

Șarpe

O cunoștință veche reintră în viața ta când te aștepți mai puțin și îți dă planurile peste cap cu o veste pe care nu ți-ai fi imaginat-o vreodată. Nu te lăsa înșelat, nu poți ști adevăratele intenții ale persoanelor din jurul tău.

Ziua de miercuri, 23 septembrie, aduce probleme emoționale Cocoș

Cal

Astăzi revii cu forțe proaspete și ești gata să îți depășești limitele. Ești foarte activ și săritor la serviciu, iar toți colegii apelează la tine pentru a-i ajuta. Totuși, nu este bine să te suprasoliciți, dozează-ți energia și pentru ziua de mâine.

Capră/Oaie

Ziua de miercuri începe cu un mesaj surprinzător de la persoana iubită. Se pare că, deși nu o duci foarte bine din punct de vedere financiar, ai mult noroc în ceea ce privește relația de cuplu și te poți baza pe partener/parteneră, indiferent de situație.

Maimuță

Nu prea ești în apele tale astăzi, o durere de cap este posibil să îți afecteze puterea de concentrare și riști să nu dai prea mult randament la muncă. Nu este nicio problemă, fii deschis cu șefii tăi și explică-le situația, cu siguranță vor înțelege.

Cocoș

Ziua este umbrită de conflicte cu persoana iubită. Se pare că nu puteți rezona astăzi și nimic nu pare să fie pe placul partenerei/partenerului. Cel mai bine este să vă întâlniți la o cafea și să discutați despre ce vă nemulțumește.

Câine

Toată ziua aștepți un apel important, iar asta te face să fii foarte agitat. Încearcă să îți iei gândul de la asta și să socializezi cu cei din jurul tău pentru a trece timpul mai ușor. Spre seară, vei primi vestea pe care o așteptai.

Mistreț

Este o zi care îți aduce noi oportunități financiare. Fier că te gândești să începi o afacere, fie ca lucrezi la un amplu proiect profesional, totul pare să fie în favoarea ta astăzi și vei avea parte numai de rezultate mulțumitoare.

ADVERTISEMENT