Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 31 martie 2021. Cocoșul are probleme

30.03.2021 | 14:27
Zodiac chinezesc pentru miercuri 31 martie 2021 Cocosul are probleme
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc de miercuri, 31 martie, o zi în care s-ar putea să ai probleme, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Cocoșului. Nu ești în cea mai bună formă, dar tot trebuie să le rezolvi cumva.

Și asta nu e tot. Încearcă pe toate căile posibile să-ți păstrezi calmul, altfel riști să provoci un scandal din care nu vei mai ieși prea curând. Indiferent de acuzațiile care ți se aduc, nu te sfătuim să cazi pradă nervilor.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Mistrețului de Pământ? Evită să te implici în mai multe activități în același timp! Nu de alta, dar graba strică treaba. Mai bine ajuți familia să rezolve anumite probleme.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 31 martie 2021

Șobolan

Problemele financiare te îngrijorează și e normal să se întâmple așa, dar îți recomandăm să ții cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Evită speculaţiile, să nu ai necazuri spre sfârșitul zilei.

ADVERTISEMENT

Bivol

Fii mai atent la cheltuieli! Nu de alta, dar partenerul de viață îți reproșează că risipești aiurea sume importante de bani. Cel mai bine ar fi să mergeţi împreună la cumpărături.

Tigru

Dimineaţa s-ar putea să te enervezi din cauza unor probleme financiare. Dacă nu te calmezi cât mai repede, riști să comiți greșeli grave şi să te cerți cu colegii de muncă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Intenționezi să faci o investiție? Ideea nu e rea, dar ar trebui să aștepți o zi mai potrivită pentru afaceri. De asemenea, este indicat să nu-ți asumi riscuri inutile, mai ales că starea de nervozitate îți poate afecta relaţiile parteneriale.

Dragon

Ești indispus încă de la primele ore ale dimineții şi ai tendinţa de a exagera. Prin urmare, te sfătuim să eviți discuţiile în contradictoriu. Numai de un scandal monstru nu ai nevoie acum.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Oricât ai încerca, nu reușești cu niciun chip să-ți respecți programul. Anumite probleme personale de ultim moment te împiedică și trebuie să le rezolvi cumva. Partea bună e că un prieten îți propune o afacere care s-ar putea să se dovedească profitabilă.

Cal

Dacă te bate gândul să ceri o mărire de salariu, sfatul nostru e să mai aștepți puțin. Nu de alta, dar sunt şanse extrem de mari să primești un răspuns mai puțin plăcut.

Capră/Oaie

Dimineaţa s-ar putea să primești o veste bună de la o rudă din altă localitate. Pe parcursul zilei, încearcă să-ți controlezi reacțiile nervoase şi să eviți discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață.

Maimuță

Se pare că nu ai chef de vorbă cu nimeni şi îți lipsește inspirația, așa că trebuie evitate întâlnirile de afaceri sau călătoriile lungi. Doar dacă rămâi acasă poți duce la bun sfârșit activitățile în care te implici.

Cocoș

Ai o groază de probleme și trebuie să le rezolvi cumva, chiar dacă nu ești în cea mai bună formă. Evită să-ți asumi riscuri, pentru că este puţin probabil să obții ce îți propui.

Câine

O veste primită dis de dimineață te indispune şi îți dă tot programul peste cap. E posibil să pleci într-o călătorie lungă, neprevăzută, fie că vrei, fie că nu. Dacă urci la volan, fii foarte atent, că ești pasibil de o amendă.

Mistreț

Evită să te implici în mai multe activități în același timp! Nu de alta, dar graba strică treaba. Mai bine ajuți familia să rezolve anumite probleme.

ADVERTISEMENT