Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 9 septembrie 2020. Bivolii simt cum capătă forțe proaspete

09.09.2020 | 08:50
Zodiac chinezesc pentru miercuri 9 septembrie 2020 Bivolii simt cum capata forte proaspete
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc de miercuri, pe 9 septembrie 2020, vine cu vești foarte bune pentru toate zodiile. Înțelepții din Orient au prezentat ce le rezervă destinul nativilor din zodia Bivol sau Dragon.

Urmează mai multe zile de foc pentru câteva zodii din horoscopul chinezesc. La mijlocul săptămânii ar putea fi luate decizii fără precedent, care să le influențeze traiectoria personală foarte mult timp.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă cele mai noi preziviuni astrologice, pentru fiecare zodie din horoscopul chinezesc în parte. Ar putea fi întâmpinate și momente tensionate

Zodiacul chinezesc de miercuri, 9 septembrie. Bivolii se simt mai plini de energie ca oricând

Șobolan

Cei din zodia Șobolan pot privi următoarea perioadă ca pe una plină de provocări. Fie că au de-a face cu anumite situații la locul de muncă sau acasă, vor da dovadă de foarte mult echilibru.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nativul Bivol se simte cuprins de energie și va încerca să le facă pe toate într-un timp cât mai scurt. Trebuie să aibă mare grijă la stările de epuizare pe care le-ar putea resimți, mai ales spre după-amiază.

Tigru

Tigrii se simt nostalgici, dar nu este cel mai bun moment să se lase captați de gândurile proprii sau de dezamăgirile din trecut. Trebuie să își amintească de faptul că în prezent situația lor este total alta și nu mai sunt cei de atunci.

ADVERTISEMENT

Iepure

Pentru nativul Iepure mijlocul săptămânii vine la pachet cu foarte multe recompense. Dacă știu că au de primit o moștenire ar putea să se intereseze de toate actele ce trebuie semnate. De asemenea, un cadou impresionat și foarte valoros își găsește calea către ei.

Dragon

Dragonii au de-a face cu câteva reproșuri, dar nu trebuie să le pună la suflet pe toate. Deși au o fire mai sensibilă, trebuie să țină minte că și interesele altor persoane reprezintă o prioritate.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Cei născuți sub semnul de Șarpe s-ar putea confrunta cu tensiuni în zona în care locuiesc. Fie e vorba de un început de ceartă cu un vecin, fie de câteva detalii ce îi supără pe cei din familia lor.

Cal

Pentru zodia Cal se anunță o zi foarte bună în care au parte de mai multă atenție ca de obicei din partea persoanelor iubite. Vor putea să se detașeze spre seară și să dea uitării toate acele gânduri ce îi frământau din timpul zilei.

Capră / Oaie

Nativul Capră (Oaie) are parte de o surpriză neașteptată. Ar putea primi o vizită din partea cuiva îndepărtat sau care locuiește în străinătate. Este o veste total pe placul lor și se vor bucura de toate astfel de momente.

Maimuță

Maimuțele se văd puse într-un impas, după ce au de scos din buzunare o sumă de bani. Poate fi vorba de o reparație în locuință sau chiar de o factură pe care o neglijau.

Cocoș

Cocoșii au de-a face cu o situație neprevăzută, iar planurile pentru miercuri, 9 septembrie 2020 le sunt date foarte tare peste cap. Trebuie să învețe să aibă răbdare cu cei din jurul lor care le cauzează astfel de neplăceri.

Câine

Pentru zodia Câine este anunțată o zi benefică în plan spiritual. Își vor face timp și pentru ei, chiar dacă au fost momente în care au neglijat aspectele personale.

Mistreț

Mistreții au nevoie de o vacanță și deja resimt tot mai tare acest lucru. Își vor face curaj să inițieze o călătorie, dar nu ar putea fi cel mai bun moment în familie, din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT