Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 1 august 2020. Iepurele iese din zona de confort

31.07.2020 | 15:05
Zodiac chinezesc pentru sambata 1 august 2020 Iepurele iese din zona de confort
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 1 august 2020, vine cu vești importante legat de bani. Nativii se vor bucura de venituri suplimentare care vor intra în conturile lor, dar și de investiții care pe termen lung le vor aduce bani frumoși.

Marii înțelepți din Orient transmit că zodiile au parte de o zi pe placul lor, fiind vorba de momente petrecute alături de persoanele dragi din viața lor. Este o zi dedicată prietenilor, ieșirilor în oraș sau plimbări scurte, departe de agitația orașului.

ADVERTISEMENT

Citește în rândurile de mai joc care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte toate cele 12 semne zodiacale. Descoperă și tu care sunt previziunile complete pentru prima zi din luna august.

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 1 august 2020, pentru toate cele 12 zodii

Șobolan

Astrele îți recomandă să stai în preajma prietenilor. Profită de timpul liber pentru a merge la un picnic sau la o scurtă plimbare prin parc.

ADVERTISEMENT

Bivol

O sumă importantă de bani ajunge în posesia ta. Nu este cazul să o cheltui pe lucruri inutile, mai bine cumpără bilete pentru o vacanță.

Tigru

O zi pe placul tău. Relaxarea este la ordinea zilei. Odihnește-te și încarcă-ți bateriile, merită din plin pentru că ai muncit din greu în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Iepure

O invitație neașteptată te scoate din zona de confort. Fii mai deschis la minte și încearcă lucruri noi. Experiențele inedite te vor face să vezi lumea altfel.

Dragon

Nu te mai mulțumești deloc cu puțin și vrei din ce în ce mai mult, dar pentru asta trebuie să stai departe de cei dragi, Chiar crezi că merită să-i pui pe ultimul plan?

ADVERTISEMENT

Șarpe

Îți trebuie puțin curaj pentru a porni propria afacere. Impulsul primit din partea familiei te va ajuta să ai o sursă de venit sigură și stabilă pe viitor.

Cal

Ai grijă cui îi împărtășești secretele și ideile. S-ar putea ca o persoană în care aveai maximă încredere să-ți fure planurile legat de un business.

Capră

Caută și într-un final vei găsi persoana care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Nu te da bătut, Cupidon are pregătită o relație care te va lăsa fără suflare.

Maimuță

Te înțelegi de minune cu partenerul de viață și iei decizia de a merge la nivelul următor. Mutarea împreună sau căsătoria vă va prinde extraordinar de bine.

Cocoș

Nu vezi cu ochi buni relația pe care cel de lângă tine o are cu un coleg de serviciu. Te gândești la ce este mai rău, dar nu este deloc așa. Nu-ți face idei greșite.

Câine

Fii bun cu cei din preajma ta și vei fi răsplătit pe măsură. Ți se va plăti cu aceeași monedă, ai grijă să nu-i calci pe coadă. Fii tu însuți!

Mistreț

Gândul îți zboară numai la partea financiară. Te gândești să faci ceva suplimentar, dar pentru asta îți pui în pericol sănătatea. Ești dispus să pierzi asta?

 

ADVERTISEMENT