Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 1 mai 2021. Tigrul vrea să se impună cu orice preț

30.04.2021 | 15:23
Zodiac chinezesc pentru sambata 1 mai 2021 Tigrul vrea sa se impuna cu orice pret
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 1 mai 2021. Tigrul vrea să se impună cu orice preț. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru prima zi din luna mai vine cu liniște sufletească, multă relaxare și gânduri frumoase. Ziua de sâmbătă, 1 mai 2021, este perfectă pentru redescoperire și pentru activități reconfortante. 

Marii înțelepți din Orient sunt de părere că această primă zi de weekend poate aduce provocări uriașe pentru unele zodii, care din fericire, vor avea armele necesare pentru a depăși orice situație. Ambiția și voința sunt punctele cheie pentru nativi.

ADVERTISEMENT

Dragostea este și ea la mare căutare în această zi. Un semn zodiacal este îndrăgostit peste urechi, dar îi este teamă să spună ce simte cu adevărat. Pot fi mici probleme și la muncă, unde nativii au un teanc de sarcini de rezolvat până la finalul zilei.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 1 mai 2021, de la zodie la zodie

Șobolan

Liniște, pace și relaxare, așa arată pentru tine prima zi din luna mai. Este o zi perfectă pentru a-ți încărca bateriile și pentru a te bucura de timpul petrecut afară, în natură.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești înconjurat de persoane care te susțin necondiționat, dar nu uita să le întorci favoarea. Orice monedă are două fețe, nu cred că vrei să rămâi dator.

Tigru

Vrei ca toate lucrurile să fie ca tine, dar nu poți să calci în picioare sentimentele celor din jur. Poate ar fi timpul să lași mai mult și să mai renunți uneori.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ți s-a pus pata pe cineva din cercul de prieteni, dar nu știi cum să-i spui. Nu ar strica să-i arăți mai întâi prin fapte și gesturi și abia apoi prin cuvinte.

Dragon

Ziua de sâmbătă te prinde agitat. Ești în priză încă de la primele ore ale dimineții, asta pentru că ai multe lucruri de rezolvat. Cere și tu o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Provocări și peripeții pe ordinea de zi, dar care te vor ajuta să afli mai multe despre persoana de lângă tine. Numai așa vei știi dacă îți va fi mereu alături.

Cal

Nu prea te simți în largul tău și ai sentimentul că nimic nu merge așa cum ai fi vrut. Nu te da bătut și luptă mai mult pentru ce-ți dorești.

Capră

Profită de această zi liberă pentru a te axa pe activitățile preferate. Scoate de la naftalină bicicleta sau rolele și dă o tură prin parc să te încarci cu energie.

Maimuță

Acordă mai multă atenție oamenilor, poți învăța foarte multe lucruri inclusiv de la străini. Ei îți pot oferi cele mai importante lecții de viață.

Cocoș

Pune mâna pe telefon și sună-ți familia. Poate reușiți să vă întâlniți toți că de mult nu ați mai stat împreună la aceeași masă.

Câine

Ai mare nevoie de odihnă. Stresul și oboseala din ultima vreme și-au pus serios amprenta asupra stării tale fizice și psihice.

Mistreț

Ești puțin dat peste cap de numărul mare de sarcini, dar cu puțină răbdare vei reuși să le duci pe toate la bun sfârșit. Ai mai multă încredere în forțele proprii.

ADVERTISEMENT