Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 1 octombrie 2022. Dorința de a avea succes poate fi dăunătoare pentru Dragoni

Marii înțelepți din Orient au consultat astrele și au spus ce îi așteaptă pe nativi la început de lună. Schimbări pentru reprezentanții zodiacului chinezesc.
30.09.2022 | 11:40
Zodiac chinezesc pentru sambata 1 octombrie 2022  Dorinta de a avea succes poate fi daunatoare pentru Dragoni
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 1 octombrie 2022. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Cititorii în stele au dezvăluit previziunile pentru sâmbătă, 1 octombrie 2022. Iată la ce trebuie să se aștepte cele 12 semne ale zodiacului chinezesc.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 1 octombrie 2022. Previziuni complete

Șobolan

S-ar putea ca astăzi să te întrebi care este locul tău în lume. Dacă te simți neliniștit, încearcă să explorezi locuri noi sau fă eforturi pentru a-ți înfrumuseța căminul.

ADVERTISEMENT

Bivol

Relațiile tale sunt în centru atenției, ceea ce te face să te simți inconfortabil. Probabil că sunt lucruri cu care ai prefera să nu te confrunți acum, dar cel mai bine este să fii curajos. Poate nu e distractiv, dar te vei simți mai bine când se va termina.

Tigru

Caută cele mai bune metode prin care să-ți exprimi sentimentele și trăirile. Nu te mai abține să le arăți altora cine ești cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu rămâne în locuri unde nu te simți bine, mai ales dacă pasiunile și talentele nu-ți sunt încurajate. Este nevoie de curaj și ambiție pentru a o lua de la capăt, dar dispui de ambele.

Dragon

Îți place să fii important, dar s-ar putea ca această dorință pentru a avea succes să te afecteze pe alte planuri. Nu trebuie să-ți sacrifici relațiile sau pasiunile pentru a ajunge în vârf.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Deși poate fi dificil să te adaptezi când lucrurile devin tensionate, asta trebuie să faci astăzi. Este singura modalitate de a avansa. Nu te teme să ceri ajutor de la prieteni. 

Cal

Nu ai întoarce spatele cuiva pe care-l iubești, chiar dacă este în detrimentul fericirii tale. Totuși, în loc să rămâi lângă oameni care te pun în poziții compromițătoare, poate este timpul să te înconjori de alți oameni. Prietenii tăi ar trebui să te facă să te simți încrezător și capabil, nu neputincios.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

În ultima vreme te analizezi mai mult decât de obicei. Deși această perioadă de reflecție poate fi incomodă, este necesară pentru creșterea ta.

Maimuță

Adevărul te va elibera. Poate că este dificil să separi realitatea de ficțiune, dar merită să o faci. Înainte de a lua decizii importante, asigură-te că știi ce este adevărat și ce nu.

Cocoș

Dacă unele relații nu merg, este posibil să depui mai mult efort decât celălalt. Nu lăsa asta să continue, trebuie să existe egalitate.

Câine

Obsesia ta pentru organizare s-ar putea să nu fie pe placul celorlalți. Poate că tu vrei ordine pe orice plan al vieții tale, dar uneori este mai bine să găsești un echilibru între dorințele tale și ale celor dragi.

Mistreț

Crezi că ești prea ocupat pentru a avea grijă de tine zilele astea, dar asta nu e o scuză. Este timpul să-ți revizuiești obiceiurile care țin de sănătate.

ADVERTISEMENT