Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 10 octombrie 2020. Moment-cheie pentru Câine

09.10.2020 | 15:52
Zodiac chinezesc pentru sambata 10 octombrie 2020 Momentcheie pentru Caine
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 10 octombrie 2020 aduce vești bune în plan personal pentru majoritatea nativilor. Este o zi prielnică pentru prime întâlniri reușite sau momente romantice petrecute în compania persoanei iubite. Totodată, este o zi favorabilă pentru a rezolva probleme mai vechi legate de relațiile de cuplu, așa că discuțiile pe teme sensibile pot fi încheiate cu rezolvarea cu succes a respectivelor aspecte.

Întelepții din Orient prevăd o zi în care domnește armonia, aflată sub semnul relaxării și a bunei dispoziții. Nativi care au de rezolvat aspecte profesionale, o vor face cu ușurință și rapiditate.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă aduce peviziunile complete ale zodiacului chinesesc pentru ziua de sâmbătă, 10 octombrie.

Zodiacul chinezesc de sâmbătă, 10 octombrie, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Ziua se află sub semnul petrecerii pentru tine. Reuniunea prietenilor se va lăsa cu distractie și voie bună pentru toată lumea. Seara, e posibil ca partenerul de viață să aibă nevoie de un timp petrecut în compania ta, ceea ce va aduce armonie în viața de cuplu.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai mici comisioane de rezolvat sau de cumpărat diverse obiecte pentru casă, lucru care te va pune pe drumuri în prima parte a zilei. Ai timp suficient pentru odihnă, așa că tot ce ai de făcut e să te concentezi să faci treaba bună la timpul ei. Poate să apară un om care este dispus să-ți ofere o mână de ajutor.

Tigru

Ziua de sâmbătă aduce cu ea posibilitatea unei întâlniri care se va dovedi reușită. Sunt toate șansele ca de la ea să pornească o relație care să-ți aducă mulțumire și bunăstare sufletească. Apar și niște cheltuieli, posibil un cadou sau chiar organizarea unei excursii în doi, pentru tine și posibilul nou partener.

ADVERTISEMENT

Iepure

Sunt multe lucruri pe care le ai în plan pentru ziua de sâmbătă. Sunt treburi care au rămas nerezolvate de ceva timp și nu-ți dau pace până nu le vei găsi o finalizare. E posibil să fii nevoit să ceri ajutorul familiei pentru a termina mai rapid și a vă putea relaxa împreună în cea de a doua parte a zilei.

Dragon

Ai parte de o perioadă tensionată. În ultima vreme au apărut niște probleme de sănătate pentru o rudă apropiată, care a avut nevoie de sprijinul tău. E un moment dificil peste care o să treceți cu bine împreună. Aceste dificultăți ți-au adus multă neliniște și agitație, dar exită posibilitatea primirii unei vești bune cu privire la o ameliorare a condiției persoanei respective.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ești într-un moment de o sensibilitate aparte. Ai nevoie de afecțiune, de vorbe frumoase și de prezența persoanei iubite. Ziua se scurge petrecând timp în doi, ceea ce va creea o armonie aparte în viața de cuplu și va consolida relația pe termen lung. Se poate să se ivească și posibilitatea unei plimbări romantice sau a unei ieșiri în oraș în doi, la ceas de seară.

Cal

Profiți de ziua pe care o ai liberă pentru a pune ordine în viața privată. Sunt unele discuții pe care trebuie să le ai cu omul de lângă tine și pe care amandoi le evitați de ceva vreme. Vă dovediți deschiși la a face compromisuri ca să vă meargă bine, iar conversațiile de care vă temeați o să aducă lămuriri și un mers mai bun al relației de cuplu.

Capră/Oaie

Ai de făcut niște drumuri mai lungi pe care nu prea dorești să le începi. E vorba de o vizită pe care i-ai promis-o cuiva de ceva vreme sau un drum până la un om apropiat care nu se simte foarte bine. Pornești la drum fără chef, dar cu senzația că faci ceea ce trebuie și te bucuri că reușești să faci alegerea corectă, chiar dacă nu îți e foarte ușor.

Maimuță

Nu îți convine deloc că trebuie să muncești și în weekend, dar problemele importante pe care le ai de rezolvat în plan profesional nu trebuie lăsate să aștepte. Partea bună e că le vei rezolva cu bine și destul de rapid cât să-ți rămână timp și pentru vizita unui prieten care te-a anunțat pe ultima sută de metri că o să treacă pe la tine.

Cocoș

Excursia planificată pentru acest sfârșit de săptămână s-a dovedit cea mai bună idee din ultima vreme. Partenerul de viață e mândru că a reușit să te scoată din agitația urbană, iar tu ești recunoscător pentru propunerea pe care ți-a făcut-o. Nu vă mai rămâne decât să vă bucurați de peisaj și să vă relaxați alături de celălalt.

Câine

Momentul pe care îl așteptai a sosit. Petrecerea pe care o organizează un prieten apropiat este ocazia de care aveai nevoie ca să poți intra în vorbă cu o persoană care îți trezește interesul de multă vreme. Astrele te vor influența într-un mod favorabil și sunt toate șansele să obții ceea ce îți dorești de la omul respectiv.

Mistreț

Sâmbătă e ziua pe care o așteptai ca să pui ordine în casă. Ultima perioadă a fost una foarte încărcată, iar asta se vede în dezordinea care domnește în jurul tău. O să reunești toată familia și fiecare membru o să primească sarcini bine delimitate, pentru ca munca să se împartă în mod egal și să nu se supere nimeni.

ADVERTISEMENT