Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 10 septembrie 2022. Șerpii trebuie să renunțe la persoanele toxice

Zodiac chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 10 septembrie 2022. Înțelepții din Orient au transmis ce îi așteaptă pe nativi.
09.09.2022 | 15:02
Zodiac chinezesc pentru sambata 10 septembrie 2022 Serpii trebuie sa renunte la persoanele toxice
Zodiac chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 10 septembrie 2022. Sursa foto: zodiacool
ADVERTISEMENT

Înțelepții din Orient au transmis ce se va întâmpla cu nativii în ziua de sâmbătă, 10 septembrie 2022. Unele zodii au nevoie să renunțe la persoanele toxice pentru o viață mai prosperă.

Zodiacul chinezesc al zilei de sâmbătă, 10 septembrie 2022

Pe unii nativi trecutul îi va bântui și își va pune amprenta asupra lor. Citește mai jos horoscopul integral.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii se vor confrunta cu amintirile neplăcute. Îi vor măcina anumite fapte și se vor simți vinovați pentru modul cum au acționat.

Bivol

Bivolii vor fi mai fermi în îndeplinirea obiectivelor lor. Nu vor să se mai lase abătuți din drum de către factori negativi.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii vor merge la o întâlnire oficială cu persoane importante, unde se vor delecta cu bunătăți. De aici vor pleca și cu un bagaj de cunoștințe.

Iepure

Multă armonie în jurul Iepurilor. Vor da ochii cu persoane vesele, alături de care vor sta la povești ore în șir.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii vor fi foarte ocupați la locul de muncă. O listă de atribuții dificile va fi finalizată și vor primi laude din partea șefilor lor.

Șarpe

Șerpii vor renunța la o persoana toxică, cu care au avut unele conflicte în trecut. Nu vor mai da curs părerilor acestora.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii vor fi mai echilibrați financiar. În ultima vreme au cheltuit mulți bani și nu au pus nimic deoparte. În perioada următoare se vor reface.

Capră

Caprele simt nevoia să fie complimentate în relația cu partenerul de cuplu. Pentru asta vor face o schimbare de look și vor să afle reacția iubitului/ei.

Maimuță

Maimuțele vor radia de fericire, iar iubirea pentru ele va pluti în aer. Au întâlnit o persoană alături de care trăiesc de câteva clipe unice.

Cocoș

Cocoșii nu vor să mai lase trecutul să îi domine, ci să ia lecții din acesta.

Câine

Câinii vor pleca într-o excursie de weekend cu o persoană apropiată. Le va face bine o ieșire în aer liber. Se vor încărca cu forțe proaspete.

Mistreț

Mistreții se vor simți ușor epuizați de treburile casnice. Pe parcursul zilei vor fi și puțin agitați, dar spre seară se vor mai liniști și își vor analiza faptele.

ADVERTISEMENT