ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 13 februarie 2021. O zi norocoasă în iubire

Autor: Alexa Serdan | 12.02.2021 | 15:10
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 13 februarie 2021. O zi norocoasă în iubire
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 13 februarie 2021. O zi norocoasă în iubire. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 13 februarie 2021, anunță o zi norocoasă pe plan sentimental. Unele povești de iubire se consolidează, în timp ce altele sunt abia la început de drum. 

ADVERTISEMENT

Este o zi minunată pentru a o petrece în compania persoanele dragi, cu prietenii sau cu colegii. Activitățile creative și imaginația sunt și ele la ordinea zilei, puneți-vă mintea la contribuție.

FANATIK îți dezvăluie în rândurile următoare care sunt zodiile care se bucură de o cină romantică cu partenerul sau cine pleacă într-o vacanță binemeritată.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 13 februarie 2021, de la zodie la zodie

Șobolan

Te bucuri de o viziune mult mai clară asupra lucrurilor pe care le ai de făcut în viața personală. În sfârșit, vezi partea plină a paharului. Profită la maxim de acest aspect.

Bivol

Trăiești într-o stare de visare și nu vrei deloc să vezi care este realitatea. Totul se consumă la nivelul minții, a gândurilor și asta te consumă foarte mult. Nu ar strica să fii realist.

ADVERTISEMENT

Tigru

E greu să evoluezi pe plan profesional când ți se pun piedici din toate părțile. Evaluează foarte bine situația și dacă nu ești apreciat mai bine ți-ai căuta un alt loc de muncă.

Iepure

Acordă o mai mare atenție finanțelor și nu mai cheltui haotic. Poate acum ai bani suficienți pentru toate plăcerile, dar trebuie să te gândești pe termen lung. Fii mai atent la economii.

ADVERTISEMENT

Dragon

Nu ignora niciun semn de stres sau oboseală. Odihnește-te mai mult și încarcă-ți bateriile înainte de a te aventura în alte planuri. E important să fii gata de acțiune.

Șarpe

Te-ai ales cu un răsfăț complet din partea partenerului de viață, asta și pentru că sunteți doar voi acasă. Bucurați-vă de o cină romantică și de timp de calitate.

ADVERTISEMENT

Cal

Nu te simți vinovat că te relaxezi după o săptămână grea. Ia-ți jumătatea de mână și profitați de weekend, la munte sau în orice alt loc, la aer curat.

Capră

E o zi perfectă pentru a alege lucrurile și activitățile care îți aduc zâmbetul pe buze. E cazul să râzi cu gura până la urechi și să simți că nu ai nicio grijă.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Sentimente profunde pun stăpânire pe sufletul tău. Ți s-au cam aprins călcâiele după o persoană care nu te prea bagă în seamă. Ia-ți inima în dinți și spune ce simți.

Cocoș

Există șansa unor câștiguri generoase, totul ține de persoanele cu care te asociezi. Trebuie să știi cu cine pleci la drum și în ce bagi banii.

Câine

Ești în căutarea iubirii, mai ales că nu duci deloc lipsă de admiratori. Vezi bine pe cine alegi să mergi mai departe, să nu regreți ca și în trecut.

Mistreț

Fixează-ți un obiectiv și lucrează pentru el, nu mai alerga după „n” iepuri. Dedică totul și pune suflet într-o singură idee și va ieși bine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!