Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 13 martie 2021. Șarpele are probleme în dragoste

12.03.2021 | 13:27
Zodiac chinezesc pentru sambata 13 martie 2021 Sarpele are probleme in dragoste
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc de sâmbătă, 13 martie, o zi în care s-ar putea să ai probleme în dragoste, mai ales dacă ești născut sub semnul Șarpelui. Nu de alta, dar persoana iubită este extrem de geloasă și nici nu prea îi dai motive să se liniștească.

În plus, revine în actualitate o problemă căreia nu i-ai acordat atenţia cuvenită cu câteva luni în urmă. Orice ar fi, păstrează-ți calmul, altfel riști să provoci un scandal în toată regula.

ADVERTISEMENT

Te numeri printre nativii din zodia Câinelui? Ai mare grijă, că șeful e pus pe harță și s-ar putea să-ți ceară socoteală. Chiar dacă nu e neapărat vina ta, încearcă să dai dovadă de diplomație.

Zodiacul chinezesc al zilei de sâmbătă, 13 martie

Șobolan

Orice neînțelegeri ar putea să apară în relația cu persoana iubită, se clarifică după o discuţie sinceră. Sau poate nu e o idee atât de rea să ceri ajutorul unei persoane mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Bivol

O veste neplăcută te scoate din sărite, dar trebuie să-ți păstrezi calmul. În caz contrar, riști să declanșezi discuții aprinse cu cei din jur.

Tigru

Ar fi bine să amâni întâlnirile de afaceri. Nu de alta, dar nu ești prea comunicativ și s-ar putea să iei decizii greșite. Lasă-le pe altă dată, că doar n-au intrat zilele-n sac!

ADVERTISEMENT

Iepure

Vrei cu tot dinadinsul să pleci într-o călătorie de afaceri, dar partenerul de viaţă nu este de acord și s-ar putea ca atmosfera să devină tensionată din acest motiv. Noroc că prietenii sunt gata să îți sară în ajutor.

Dragon

Din cauza unor dificultăți de concentrare, nu reușești să dai randament la locul de muncă. Cu toate acestea, contribui la dezamorsarea unei situaţii conflictuale dintre colegii de serviciu.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Te trezești dis de dimineață, plin de energie și dornic să începi un nou proiect, dar o problemă mai veche își cere drepturile. Încearcă să eviți discuţiile în contradictoriu.

Cal

Oricât ai vrea să-ți asumi rolul de mediator într-un conflict, nu e momentul. S-ar putea să greşești sau chiar să amplifici starea de tensiune. Acordă mai multă atenţie problemelor partenerului de viaţă, dacă vrei să eviți un scandal în familie, pe tema cheltuielilor.

Capră/Oaie

Nu încerca să-ți asumi noi responsabilităţi înainte de a duce la bun sfârșit ce ai început cu mai mult timp în urmă. De asemenea, îți recomandăm să-ți păstrezi calmul, altfel vei intra în bucluc.

Maimuță

Oricât ai vrea să respecți programul, apar o mulțime de evenimente neprevăzute și nu reușești. Tot ce poți face e să le iei ca atare și să te ocupi de ele rând pe rând.

Cocoș

Stresul din ultimele zile începe să-și pună amprenta și te trezești fără voia ta în situaţii delicate. Dacă ți-ai făcut vreun plan, amână-l pentru o altă zi, că nu e momentul.

Câine

Șeful e pus pe harță și s-ar putea să-ți ceară socoteală. Chiar dacă nu e neapărat vina ta, încearcă să dai dovadă de diplomație. Ce rezolvi dacă răbufnești și stârnești un scandal.

Mistreț

Ești preocupat de afaceri şi faci tot ce-ți stă în putință să obții un profit cât mai mare, dar neglijezi relaţiile sentimentale. Din acelaşi motiv, în partea a doua a zilei te bate gândul să refuzi propunerea unor prieteni. Poate ar trebui să te mai gândești, că doar e weekend.

ADVERTISEMENT