ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 14 noiembrie 2020. Dragonul este dispus să se îndrăgostească iar

Autor: Alexa Serdan | 13.11.2020 | 13:13
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 14 noiembrie 2020. Dragonul este dispus să se îndrăgostească iar
Zodiac chinezesc pentru marți, 12 ianuarie 2021. Noroc în dragoste pentru Șarpe. Sursa foto: Pinterest

Zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 14 noiembrie 2020, le aduce semnelor zodiacale reușite pe plan profesional, dovadă fiind banii care vor intra în conturile unora dintre ele. 

ADVERTISEMENT

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru nativi este să nu se implice numai în muncă, ci să aibă grijă și de persoanele din preajmă. Timpul cu cei dragi este foarte important.

De asemenea, zodiile sunt sfătuite să sfătuite să evite certurile și discuțiile în contradictoriu. Aplanarea conflictelor ar trebui să fie pe ordinea de zi.

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 14 noiembrie 2020, pentru toți nativii

Șobolan

Stai excelent la capitolul financiar, poți merge cu încredere într-o mică vacanță undeva la aer curat. Încarcă-ți bateriile pentru perioada următoare. Întotdeauna este loc de mai bine când vine vorba de încredere și speranță.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu te mai grăbi să termini unele lucruri, s-ar putea să faci greșeli majore care nu mai pot fi reparate. Îndrăznește să ceri ajutorul unor prieteni, nu mai lua asupra ta toate sarcinile. Munca în echipă este ideală.

Tigru

O persoană nouă vine în viața ta. Cunoaște-o mai bine înainte de a începe o relație amoroasă. Nu este cazul să pierzi timpul aiurea, ai o grămadă de lucruri de rezolvat. Ești dispus să faci unele sacrificii?

Iepure

Nu pleca la drum cu gândul că nu-ți va ieși. Negativismul nu aduce nimic bun, renunță la ideile care te aduc pe marginea prăpastiei. Nu este greu deloc să te concentrezi la lucrurile simple.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ai inimă frântă, dar asta nu te împiedică să te îndrăgostești din nou. Cui pe cui se scoate, vorba aia. S-ar putea să meargă, totul ține de încrederea pe care o ai. Niciodată să nu spui niciodată.

Șarpe

Promisiunile nu sunt făcute să fie încălcate. Partenerul de viață nu mai este dispus să te asculte, a iertat destul. În schimb, stai bine la capitolul financiar. Vin bani din afaceri mai vechi.

ADVERTISEMENT

Cal

Stai prea mult la muncă și uiți de prieteni și familie. Nu este greu să găsești un echilibru, îmbină-le. Cei dragi au nevoie de prezența ta, nu de saci de bani. Ce crezi că primează?

Capră / Oaie

Reușite pe bandă rulantă în carieră. Ai muncit din greu și ești apreciat pentru ceea ce faci. Premiile și laudele nu vor întârzia să apară. Și uite cum crește inima în tine de bucurie.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Lucrezi cu drag și spor pentru visele tale, chiar dacă unele nu sunt chiar realiste. Dar cine să te împiedice să speri, nimeni nu te poate întoarce din drum. Ambiția e prea mare.

Cocoș

Nu-ți poți scoate din minte fostul partener de viață. Îl simți tot mai aproape în ciuda distanței fizice. Nu te mai ascunde, scoate la iveală sentimentele pe care încă le porți în suflet.

Câine

Ești cuprins de frenezia cumpărăturile și s-ar putea să cheltui mai mult decât trebuie. Încearcă să mai păstrezi ceva finanțe și pentru sărbători. Ai nevoie să iei câteva cadouri.

ADVERTISEMENT

Mistreț

Ești nemulțumit de tot ce te înconjoară și ai senzația că nimic nu iese cum vrei. S-ar putea să devii critic și dur cu tine, dar și cu oamenii din jur. Nu-ți vărsa supărarea pe cei dragi, cu ce au greșit?

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT