Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 15 august 2020. Șanse de afirmare pentru nativul Iepure

14.08.2020 | 13:32
Zodiac chinezesc pentru sambata 15 august 2020 Sanse de afirmare pentru nativul Iepure
Zodiac chinezesc: marți, 1 decembrie 2020. Capra trebuie să aibă grijă la sănătate. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Iubire, dezamăgiri, relații eșuate, cam așa arată zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 15 august 2020. Marii înțelepți din Orient sunt de părere că zodiile trebuie să aibă mai multă încredere în ele și să o ia de la capăt, indiferent de situație.

Potrivit zodiacului chinezesc, în această zi unii nativi capătă mai multă încredere în forțele proprii, în special în afaceri, în timp ce alții s-au săturat să se complacă în anumite situații care țin de relații și sentimente.

ADVERTISEMENT

FANATIK aduce în cele ce urmează zodiacul chinezesc pentru prima zi de weekend. Descoperă care sunt previziunile complete pentru fiecare semn zodiacal în parte, dar și care este zodia care nu renunță la speranță prea ușor.

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 15 august 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Nu mai lăsa timpul să se scurgă în defavoarea ta. Ia atitudine și implică-te în domeniul afacerilor. Este timpul să fii pe propriile picioare.

ADVERTISEMENT

Bivol

Inima îți spune să mai dai o șansă poveștii de iubire. Nu sta pe loc și mergi mai departe având lângă tine persoana de care îți este cel mai drag.

Tigru

Încrederea în cei din jur s-a risipit de mult. Ține capul sus și nu da atenție micilor neplăceri prin care ești nevoit să treci. Fii puternic și vei învinge!

ADVERTISEMENT

Iepure

Învinge-ți temerile, ai șansa să te afirmi pe plan profesional. Susține-ți ideile, dispui de toate argumentele necesare pentru a le pune în aplicare.

Dragon

Speranța n-a murit. Ai mai multă încredere în tine, în special când vine vorba de relații. Nu te sfii să spui ce simți, ai putea începe o relație amoroasă de lungă durată.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ieri erai supărat, azi exaltezi de bucurie. Și uite așa trece viața, cu suișuri și coborâșuri. Nu uita să păstrezi doar amintirile frumoase, altceva nu contează.

Cal

Mimezi de prea mult timp fericirea. Pune punct relației în care nu te mai regăsești de mult. Nu este un capăt de țară dacă ajungi singur. Ai timp să-și întâlnești jumătatea.

Capră

Ceva nu te lasă să te manifești așa cum ți-ai dori. Îndepărtează piatra de pe inimă, spune tot ce ai pe suflet. Ai mai multe încredere în propria persoană.

Maimuță

Ultimul efort contează, ai să vezi. Nu te lăsa doborât de probleme și urmează-ți visul. Nu lăsa pe nimeni să-ți spună că nu poți.

Cocoș

În lipsa vacanței te mulțumești cu o scurtă plimbare prin oraș. Așa descoperi locuri și oameni noi. O zi bună pentru a ieși din casă, limpezește-ți mintea!

Câine

Te întrebi mereu cum ar fi să faci altceva. Nu mai sta pe gânduri și schimbă macazul. Ai o singură viață, fă lucrurile care îți plac plăcere.

Mistreț

Resemnează-te, sunt o grămadă de locuri de muncă. Caută, mergi la interviuri și vei găsi jobul ideal. Nu este timpul pierdut pentru o nouă pasiune.

ADVERTISEMENT