Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 19 decembrie 2020. Tigrul este dat peste cap de un incident

18.12.2020 | 13:30
Zodiac chinezesc pentru sambata 19 decembrie 2020 Tigrul este dat peste cap de un incident
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 19 decembrie 2020, le aduce nativilor o zi perfectă pentru a se gândi mai mult la ceea ce vor să facă în perioada următoare, în special de sărbători.

Totodată, este o zi perfectă pentru reîntâlniri, pentru a ierta, dar și pentru a lega noi prietenii. Sunt multe feluri de a sta în preajma oamenilor, dar numai unul singur te împlinește, și anume relațiile.

ADVERTISEMENT

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru nativi este să se gândească mai mult la cei din jur. Previziunile detaliate îți sunt aduse, așadar, de FANATIK, în rândurile de mai jos. Află-te și tu!

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 19 decembrie 2020, pentru toate zodiile

Șobolan

Reflectă mai mult la planurile pentru sărbători. Fii realist, nu le poți face pe toate. Timpul oricum e scurt și stai mai bine acasă, înconjurat de oamenii dragi. 

ADVERTISEMENT

Bivol

Faci față cu bine unor provocări. Dai dovadă de putere și încredere deplină în forțele proprii. Ești stăpân pe situație și duci la capăt tot ce ai în minte pentru această zi.

Tigru

Un mic incident ți-ar putea da viața peste cap. Nu lăsa această supărare să te afecteze pe termen lung. Lasă de la tine și treci cu vederea această neplăcere.

ADVERTISEMENT

Iepure

E o zi perfectă pentru a sta alături de partenerul de viață. Oferă-i toată atenția ta, în ultima vreme te-ai axat prea mult pe locul de muncă și partea financiară.

Dragon

Acordă mai multă importanță familiei, mai ales acum, în prag de sărbători. Nu ai vrea să te trezești singur în ziua de Crăciun. Sună-ți rudele și reia legăturile stricate.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu mai evita să dai ochii cu persoana căreia i-ai greșit. Ar fi cazul să-ți ceri iertare, știi că ai greșit. Fii rezonabil și fă primul pas spre împăcare. Acum sau niciodată.

Cal

Nu e ușor să primești tot ce îți dorești. Trebuie să muncești din greu pentru fiecare vis în parte. Timpul este de partea ta, profită de acest aspect important.

Capră / Oaie

Lasă trecutul deoparte, fii încrezător pe final de an. Ai tot timpul din lume să repari lucrurile stricate. Nu te mai amăgi atât, ai mai multă încredere în tine.

Maimuță

Ești în dificultate la locul de muncă și nu știi ce să faci. Ești sfătuit să ceri ajutor de la cineva care știe ce face. Ești dispus să-ți calci pe inimă pentru asta?

Cocoș

Ești remarcat de superior, care te promovează într-un post mai bine. Noul statut vine cu mai multe responsabilități. Fii gata să stai mai mult la birou decât acasă.

Câine

E posibil ca o persoană din trecut să revină în viața ta. Mai dă-i o șansă, știi că mai ai sentimente pentru persoana respectivă. Cine știe, poate de data asta merge.

Mistreț

Exprimă-ți opinia la serviciu. Nu mai aștepta momentul potrivit, s-ar putea să ți-o ia alții înainte. Spune tot ce ai pe suflet, ai idei bune pentru locul de muncă.

ADVERTISEMENT