Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 19 septembrie 2020. Noroc de bani pentru Capră

18.09.2020 | 13:19
Zodiac chinezesc pentru sambata 19 septembrie 2020 Noroc de bani pentru Capra
ADVERTISEMENT

Astrologia orientală prezintă o zi de sâmbătă cu fluctuații de temperament pentru unele semne. Pot avea loc mici conflicte, neînțelegeri și supărări, dar este loc și de râsete și voie bună, potrivit zodiacul chinezesc.

Se întrevăd și câștiguri bănoase pentru unele semne. Nativul Capră are motive de bucurie din acest punct de vedere, dar acest lucru poate fi umbrit de apariția unor mici probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

În plan sentimental, ziua de sâmbătă aduce liniște și pace. Cu mici excepții pentru unii nativi, se poate spune că 19 septembrie 2020 este o zi marcată de romantism și bună înțelegere.

Zodiacul chinezesc de sâmbătă, 19 septembrie 2020. Tigrul are conflicte profesionale

Șobolan

Vești bune primite de acest nativ din sfera romantică. Ziua de sâmbătă se anunță una prielnică activităților de cuplu. O ieșire în oraș, o plimbare sau o cină romantică sunt evenimente care au toate șansele să apară. Seara o să se încheie într-un mod plăcut.

ADVERTISEMENT

Bivol

Sâmbăta este o zi de odihnă pentru acest nativ. Extenuarea și stresul adunat pe tot parcusul săptămânii se fac simțite și dau senzația de moleșeală. Este o zi perfectă de petrecut în vârf de pat cu o carte în mână sau vizionând un film bun. Nu ar trebui să fie motive de vinovăție. Odihna este meritată cu prisosință.

Tigru

Se anunță o problemă care dă bătăi de cap, dar este în plan profesional. Fie că munca în timpul weekend-ului nu-i priește nativului, fie că problema a avut loc în timpul săptâmânii și încă își face simțită prezența, acest lucru creează neliniște și stres.

ADVERTISEMENT

Iepure

În prima parte a zilei are loc o ceartă, o discuție în contradictoriu care dă peste cap buna dispoziție până la căderea serii. Se va rezolva înainte de miez de noapte și lucrurile vor intra pe făgașul normal. Partenerul de viață este mulțumit că lucrurile s-au rezolvat.

Dragon

Buna dispoziție matinală este stricată de apariția unei persoane mai puțin îndrăgite. Lucrurile se vor manevra cu calm și diplomație. Se întrevede posibilitatea unei adunări mai însemnate de oameni pe seară, un grătar sau o petrecere.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Un mic argument cu partenerul de viață are toate șansele să strice cheful nativului. Spre seară lucrurile se înrăutățesc și nu sunt șanse de împăcare până duminică. Prietenii vor încerca să facă o vizită, dar nimeni nu are dispoziția necesară pentru musafiri.

Înțelepții din Orient prezintă previziunile astrale pentru sâmbătă, 19 septembrie 2020. Capra are noroc de bani

Cal

Nativul Cal poate avea parte de mici neplăceri cauzate de starea de sănătate. Dacă vor fi luate în serios și se va consulta un medic, acestea nu vor reprezenta o problemă majoră. Ziua de sâmbătă este una ideală pentru odihnă și punerea în ordine a gândurilor.

Capră/Oaie

Un câștig financiar se anunță pentru sâmbătă. E vorba de niște bani care erau așteptați de multă vreme, un împrumut acordat cuiva sau vânzarea unor bunuri. Aduce bună dispoziție și chef de petrecere, atenție, însă, la extenuare. Nopțile pierdute pot cauza probleme de sănătate, oboseala este un factor prielnic pentru apariția diferitelor complicații, la o anumită vârstă.

Maimuță

O să ai parte de o zi romantică. Aceasta a fost îndelung plănuită și organizată, împreună cu partenerul de viață, și sunt toate șansele să iasă exact așa cum v-ați dorit. Buna dispoziție este în toi și totul merge minunat.

Cocoș

Ziua decurge normal până apare un conflict familiar de proportii. Sunt implicați oameni dragi ai nativului așa că acest lucru îl afectează. Își dă toată silința în încercarea de a rezolva problema.

Câine

Nativul este în culmea fericirii după o reușită profesională însemnată. E timpul să sărbătorească. Ziua decurge într-un ton festiv, iar seara se lasă cu ceva mai mult alcool decât este recomandat.

Mistreț

Nativul are parte de surprize din partea partenerului de viață. Acesta a considerat că e timpul pentru o mică pauză așa că a organizat o ieșire sau o excursie în natură. Ideea a prins de minune, iar ziua se va încheia excepțional.

 

ADVERTISEMENT