Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 2 ianuarie 2021. Șobolanii primesc vești extraordinare

01.01.2021 | 18:06
Zodiac chinezesc pentru sambata 2 ianuarie 2021 Sobolanii primesc vesti extraordinare
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 2 ianuarie 2021: Șobolanii au parte de câteva vești extraordinare din toate punctele de vedere în cea de-a doua zi a noului an.

Șobolanii primesc, așadar, vești bune de la persoane din familie, chiar și de la unele rude aflate în străinătate. Un ajutor nesperat vine în calea lor.

ADVERTISEMENT

Dragonii reușesc să facă în sfârșit curățenia generală pe care au tot amânat-o din diverse motive. Sunt puși serios pe treabă.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 2 ianuarie 2021

Șerpii din zodiacul chinezesc au parte de tot felul de momente interesante sâmbătă. O persoană importantă pentru sufletul lor le trece pragul și le aduce zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

Bivolii au parte de tot felul de surprize unele neplăcute, altele plăcute. Vor afla un adevăr care le va marca începutul de an.

Maimuțele vor să se relaxeze, dar sunt vizitate de tot felul de persoane care le perturbă liniștea sau primesc telefoane din minut în minut.

ADVERTISEMENT

Câinii nu au o zi strălucită

Tigrii poartă discuții importante cu persoana iubită despre gestionarea bunurilor comune și a banilor de care dispun amândoi. E posibil să se atingă de anumite economii.

Câinii nu sunt în apele lor. Trebuie să își schimbe urgent stilul de viață, căci nu le fac bine anumite vicii.

ADVERTISEMENT

Caii vor să lămurească o problemă cu o persoană dragă, o situație care a rămas în aer încă din anul 2020.

Oile din zodiacul chinezesc sunt puse pe giumbușlucuri, dar nu toată lumea gustă glumele lor, așa că trebuie să fie atente la ce fac și mai ales la ce spun.

Cocoșii și Mistreții au oarecum același parcurs în ziua de sâmbătă, 2 ianuarie 2021. Potrivit astrelor, cei doi vor începe proiecte noi, unele în care vor fi implicate persoane din familie sau sufletul lor pereche.

Iepurii au parte de o zi mohorâtă, una în care nu au chef de nimic și nici măcar să iasă din casă nu prea își doresc. Vor să lenevească toată ziua, să se refacă după ultimele zile de petrecere, iar asta e o decizie înțeleaptă.

 

ADVERTISEMENT