Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 22 mai 2021. Surprize pentru nativul Dragon

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 22 mai 2021, anunță surprize pentru Dragon, dar și pentru alți nativi.
21.05.2021 | 12:57
Zodiac chinezesc pentru sambata 22 mai 2021 Surprize pentru nativul Dragon
Zodiac chinezesc: sâmbătă, 22 mai 2021. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 22 mai 2021, care anunță surprize și reușite pentru unii dintre nativi. Totodată, unii au multe lucruri de făcut și au de gând să treacă la treabă.

Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru fiecare semn zodiacal. Citește în continuare și vezi ce mesaj au pentru tine marii înțelepți din Orient.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 22 mai 2021, pentru toate cele 12 zodii

Șobolan

Ai de finalizat niște treburi și nu vrei să faci nimic altceva până nu le termini. Cu toate acestea, nu ai refuza o invitație în oraș, de care ai mare nevoie.

Bivol

Faci câteva achiziții costisitoare și realizezi că ar cam trebui să strângi cureaua o perioadă. Nu ai vrea să rămâi fără bani în cont.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ești pe punctul de a lua o decizie radicală legată de carieră, dar vrei să te asiguri că totul va merita. Te temi de schimbare, dar ești gata de noi provocări.

Iepure

Simți că nu mai ai deloc energie și vrei doar să-ți petreci timpul în liniște, fără activități solicitante. Ar trebui să ai mai multă grijă la orele lucrate suplimentar.

ADVERTISEMENT

Dragon

Se anunță surprize pentru tine, fie că este vorba despre o veste bună legată de job sau obții ceva ce îți dorești de mult timp. Norocul este de partea ta.

Șarpe

Nu ești de acord cu ceilalți în legătură cu un proiect important și te impui, dar fără succes. Încearcă, totuși, să ții cont și de părerile lor.

ADVERTISEMENT

Cal

Vrei să faci o excursie alături de persoanele apropiate, dacă sunteți disponibili în același timp. Ai nevoie de relaxare și ți-ar prinde bine să evadezi din rutină, chiar și pentru o zi.

Capră/ Oaie

Ai rămas cu multe treburi de care nu ai avut timp până acum. Nu sta pe gânduri și apucă-te să le rezolvi, pentru că mai ai și altele de făcut.

Maimuță

Primești o aprobare de care aveai mare nevoie și ți se ia o piatră de pe inimă. Simți nevoia să te relaxezi, acum că ai scăpat de o grijă în plus.

Cocoș

O întâmplare neașteptată îți dă planurile peste cap și trebuie să amâni. Nu este ceva grav, dar nici nu e de lăsat deoparte.

Câine

Te deranjează atitudinea cuiva apropiat și ar trebui să-i spui în față acest lucru. Nu e bine să ascunzi astfel de lucruri și s-ar putea să-i faci un bine persoanei respective.

Mistreț

Vești bune în plan financiar. Recuperezi niște bani și primești ceva în plus, pentru că ai lucrat mai mult decât trebuia. Nu vrei să-i investești acum, așa că e bine să-i pui deoparte.

ADVERTISEMENT