Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 24 octombrie 2020. Dragonul, dezamăgire mare din partea cuiva apropiat

23.10.2020 | 12:00
Zodiac chinezesc pentru sambata 24 octombrie 2020 Dragonul dezamagire mare din partea cuiva apropiat
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient ne prezintă toate evenimentele și întâmplările care vor avea loc în ziua de sâmbătă, 24 octombrie 202o, pentru toate semnele zodiacale.

Zodiacul chinezesc pentru prima zi de weekend vine cu multă relaxare și momente petrecute alături de persoana iubită, dar și cu noi planuri pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

FANATIK își aduce previziunile complete pentru fiecare zodie în parte. Citește în rândurile ce urmează și află ce transmit înțelepții pentru tine și pentru apropiații tăi.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 24 octombrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolanul

Liniștea îți este tulburată de un apel din partea unui apropiat care dorește să îți ceară o favoare nu tocmai ușor de îndeplinit. Ești agitat și încerci să mulțumești pe toată lumea, dar riști să te suprasoliciți și să ignori propriile nevoi.

ADVERTISEMENT

Bivol

Te vei întâlni cu noi provocări în drumul spre succes, dar nimic nu pare să te pună în dificultate. Ești determinat să duci la bun sfârșit toate planurile tale și se pare că ai toate atuurile să reușești tot ce ți-ai propus.

Tigrul

Deși a fost o săptămână agitată și plină de provocări, iar tu ai așteptat cu nerăbdare weekend-ul pentru a te relaxa, se pare ca ceva nu te lasă să te bucuri de liniște. Te simți presat și nu reușești să te odihnești, așa că poate este mai bine să ieși la o plimbare în natură pentru a-ți face ordine în gândiri.

ADVERTISEMENT

Iepurele

Vei găsi curajul să te impui atât în context familial, cât și în ceea ce privește noile proiecte profesionale în care te-ai implicat. Ai idei inovative, pe care nu te ferești să le dezvălui, motiv pentru care colegii te vor aprecia și chiar este posibil să fii recompensat.

Dragonul

Încrederea îți este înșelată de un apropiat, care pune propriile scopuri mai presus de orice, așa ca riști să fii foarte dezamăgit. Nu este pentru prima oară când ești trădat într-o asemenea manieră, așa că este cazul să acorzi mai multă atenție persoanelor din jurul tău.

ADVERTISEMENT

Șarpele

În ultima perioadă, ai cam neglijat tot ceea ce ține de sănătatea ta, iar acum este posibil să te confrunți cu un anumit disconfort. Vei simți niște dureri nejustificate, așa că cel mai bine este să mergi la doctor, posibil ca oboseala să-și fi spus cuvântul.

Calul

Îți vei petrece ziua de sâmbătă in liniște, acasă pe canapea, alături de partenerul de cuplu. Prima zi de weekend va fi una foarte relaxantă, după o săptămâna agitată și cel mai probabil te vei delecta cu un film bun.

Oaia

De ceva timp, ai planificat o ieșire de weekend în natură, dar cineva pare ca vrea să îți strice planurile. Ești asaltat cu telefoane și mesaje ce țin de serviciu, iar, spre finalul zilei, te declari sătul și preferi să nu mai răspunzi nimănui.

Maimuța

Este posibil să primești un apel din partea unei persoane dragi, cu care ai pierdut legătura în ultimul timp. Convorbirea îți va transmite o stare bună, iar sfaturile persoanei respective te vor pune pe gânduri.

Cocoșul

Deși este o fire energică de obicei, îți începi ziua sleit de puteri. Săptămâna aceasta te-a solicitat mai mult decât ai fi crezut, iar acum îți dorești doar să petreci toată ziua în pat, departe de grijile de la serviciu.

Câinele

Se anunță o săptămână agitată pentru tine, așa că hotărăști să te pregătești în avans pentru ce va urma. Te vei preocupa de problemele ce țin de sfera profesională și, deși prietenii sunt dornici să petreacă mai mult timp cu tine, vei prefera să îți dedici ziua muncii.

Mistrețul

A trecut ceva timp de când nu ai mai discutat ore în șir cu partenerul de cuplu, iar acum este momentul potrivit să vă bucurați de niște clipe în doi. Fie că este vorba despre o cină romantică, fie că vă veți delecta cu o plimbare în natură, este o zi perfectă pentru a vă petrece timpul unul cu celălalt.

ADVERTISEMENT