Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 26 noiembrie 2022. Cocoșii vor descoperi cheia succesului

Ce au rezervat astrele pentru nativii zodiacului chinezesc, specific zilei de sâmbătă, 26 noiembrie 2022. Cocoșii vor reuși să atingă succesul.
25.11.2022 | 11:59
Zodiac chinezesc pentru sambata 26 noiembrie 2022 Cocosii vor descoperi cheia succesului
Cum va fi ziua de sâmbătă pentru nativi. Sursa foto: CGTN
ADVERTISEMENT

Noi predicții transmise de înțelepții din Orient. Ziua de sâmbătă va fi una neobișnuită pentru nativii zodiacului chinezesc.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 26 noiembrie 2022. Ce se întâmplă cu nativii

Previziunile astrale specifice zilei de 26 noiembrie 2022 arată și încercări dificile pentru nativi. Iată mai jos horoscopul integral.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanul ar putea cădea în capcana dragostei. O persoană din trecut îi va atrage atenția și va simți să-i împărtășească sentimentele.

Bivol

Bivolii vor fi foarte entuziasmați de ceea ce vor găsi la locul de muncă. Un coleg îi va surprinde într-un mod plăcut, la care nu se așteptau.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrul va fi ușor dezamăgit de o persoană apropiată. Avea anumite așteptări și se aștepta ca până acum să fie îndeplinite de către aceasta.

Iepure

Iepurele va fi foarte supărat sâmbătă. Nu va reuși să comunice eficient în cadrul unui eveniment. Însă, trebuie să dea totul uitării, căci toate sunt trecătoare.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonul face pași repezi către bani. Va găsi o modalitate de a-și tripla veniturile lunare și așa va reuși să-și achite o parte din datorii.

Șarpe

Șerpii vor pleca alături de persoana iubită într-o vacanță de vis. Acolo se vor bucura de momente unice, cum nu au mai întâlnit vreodată.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii vor face o scurtă vizită unei rude pe care o apreciază și pe care au cam neglijat-o în ultima vreme. Este momentul unei revanșe.

Capră

Caprele vor primi un plic foarte interesant, fără nume sau adresa unei locații. Spre seară le așteaptă clipe de neuitat alături de persoana iubită.

Maimuță

Maimuță este pusă la grea încercare de către destin. Trebuie să facă rapid o alegere în legătură cu un membru al familiei.

Cocoș

Cocoșii vor pătrunde într-o nouă lume, cea a succesului și a faimei. Vor reuși să-și îndeplinească un vis pe care-l aveau în minte de multă vreme.

Câine

Câinii vor afla că trebuie să ia de urgență legătura cu familia. Îi așteaptă un eveniment foarte frumos, memorabil pentru întreaga viață.

Mistreț

Mistreții vor pierde o sumă importantă de bani la un joc de noroc. Vor munci din greu să-i recupereze.

ADVERTISEMENT