Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 28 noiembrie 2020. Tigrul este dispus să învețe ceva nou

27.11.2020 | 13:24
Zodiac chinezesc pentru sambata 28 noiembrie 2020 Tigrul este dispus sa invete ceva nou
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 28 noiembrie 2020, vine cu dragoste, sentimente frumoase și timp de calitate alături de oamenii dragi din viața nativilor. 

Din păcate, marii înțelepți din Orient anunță și dezamăgiri în iubire, unele semne zodiacale punând capăt relațiilor în care nu se mai simt deloc împlinite.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete sunt aduse de FANATIK în rândurile de mai jos. Află ce se întâmplă cu toți cei 12 nativi în prima zi din acest weekend.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 28 noiembrie 202, pentru toate zodiile

Șobolan

Este foarte posibil să întâlnești o persoană care să te atragă din punct de vedere sentimental. Sunteți pe aceeași lungime de undă, nu ezita să începi o nouă poveste de iubire.

ADVERTISEMENT

Bivol

Cineva încearcă să profite de pe urma ta. Încearcă să vezi care este persoana care te vorbește pe la spate. Nu îți este deloc prietenul care vrea să pară atunci când vă vedeți.

Tigru

Fii deschis la nou și la noi experiențe. Întotdeauna ai ceva de învățat, ține cont de lecțiile pe care le primești de la soartă. Nu te grăbi să tragi concluzii pripite.

ADVERTISEMENT

Iepure

Impulsivitatea îți mari dureri de cap și s-ar putea să regreți unele decizii luate. Ar fi bine să nu te mai grăbești și să fii mai atent la ce se întâmplă în jurul tău.

Dragon

Universul îți rezervă un viitor de succes, trebuie doar să știi când este momentul potrivit. Nu alerga după mai multe planuri, concentrează-te pe o singură idee.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Îți propui să analizezi la rece toate deciziile din ultima vreme. Renunță la responsabilitățile inutile și axează-te pe acele pasiuni care îți bucură sufletul.

Cal

Pune piciorul în prag și nu mai amâna sarcinile din agendă. Fă ceea ce trebuie să faci, nu mai repeta în mod obsesiv că nu ai timp să le duci pe toate la capăt.

Capră / Oaie

Încrederea și energia debordantă te împing de la spate să faci acele lucruri pe care n-ai avut curaj să le încerci până acum. Profită de fiecare clipă la intensitate maximă.

Maimuță

Dezbracă-te de frici, nu te mai mira că nu realizezi nimic. Totul stă pe umerii tăi. Nu te mai plânge și implică-te mai mult în tot ceea ce ai în minte.

Cocoș

Nu-ți mai găsești locul în relația de cuplu. Nu te teme și discută deschis despre sentimentele pe care le ai în suflet. Tristețea nu trebuie să fie o stare permanentă.

Câine

Nu este exclus să stai mai mult cu familia, poate chiar să faceți o scurtă excursie. Lasă amintiri frumoase și speciale în urma ta să ai ce povesti la bătrânețe.

Mistreț

Strălucești ca o stea, îți place să fii în centrul atenției. Ce poate fi mai plăcut decât să fii persoana populară cu care vor toți să fie prieteni.

ADVERTISEMENT