Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 29 august 2020. Nativul Iepure culege laurii muncii sale

28.08.2020 | 13:12
Zodiac chinezesc pentru sambata 29 august 2020 Nativul Iepure culege laurii muncii sale
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au aflat care sunt previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. Concret, zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 29 august 2020, aduce vești importante legat de planuri, idei și viitor.

Totodată, astrele mai anunță că semnele zodiacale se vor bucura de lecții, timp liber, relaxare, dar și multă odihnă. Din păcate, sunt și zodii care se vor confrunta cu probleme de ordin financiar.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine mai jos cu evenimentele și întâmplările pentru toate cele 12 zodii. Citește și vezi ce au rezervat astrele pentru zodia ta, cât și pentru restul.

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 29 august 2020, de la nativ la nativ

Șobolan

Nu neglija partea legată de odihnă și somn. Este sâmbătă, nu mai mergi la serviciu, așa că îți poți încărca bateriile din plin. Stai acasă, relaxează-te și simte-te bine.

ADVERTISEMENT

Bivol

Exprimă-ți ideile, nu le mai ține numai pentru tine. Este indicat să discuți cu persoanele în care ai maximă încredere. Și vei vedea cum piatra de pe inimă ți se va lua.

Tigru

Apelează la atuurile și calitățile de care dispui pentru a cuceri persoana pe care ți s-a pus pata. Nu mai pierde timpul aiurea, ți-ar putea-o lua altcineva înainte. Nu fă din asta un regret.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai tras din greu, iar acum este momentul să culegi roadele și aprecierile. Savurează acest moment la intensitate maximă. Cheamă-ți prietenii acasă sau la terasă, la un pahar de vin.

Dragon

Apelează cu încredere la sfaturile pe care le primești de la oamenii dragi, nu îți vor răul, dimpotrivă. Și așa vei reuși să descoperi și care este sensul vieții.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Simți că nu mai poți înainta. Nu este nicio problemă, ia o pauză și respiră. Fă lucrurile care îți fac plăcere, nu ce îți dictează cei din jur.

Cal

Nu ai nevoie de programare pentru relaxare. Ia-ți o zi liberă și mergi într-un loc liniștit, cu aer curat. Profită de natură și vremea frumoasă de afară, acum cât mai poți.

Capră

Îți faci multe griji la capitolul financiar. Ai strâns o grămadă de datorii și tot te împrumuți de la prieteni? Poate ar fi cazul să te oprești până nu ajungi la sapă de lemn.

Maimuță

Cineva încearcă să te descoase, dar nu te lași ușor influențat. Menține-te pe poziții și nu divulga planurile și ideile pe care le ai legat de carieră și viitor.

Cocoș

Roata se întoarce mereu, nu uita asta când faci ceva rău. Încearcă să nu mai porți ură și să lași în urmă persoanele care te-au dezamăgit. Nu te ajută cu nimic dacă trăiești în trecut.

Câine

Libertate de gânduri și de mișcare. În sfârșit, lași deoparte munca și reușești să explorezi. Alege o destinație turistică unde să cunoști oameni și locuri noi, poate chiar una departe de casă.

Mistreț

Nu totul se rezumă la bani. Învață asta înainte de a nu pierde totul: prieteni, familie. Cunoaște-ți prioritățile și vezi care sunt lucrurile la care trebuie să renunți.

ADVERTISEMENT