Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 3 aprilie 2021. Bivolii au parte de discuții tensionate

02.04.2021 | 12:15
Zodiac chinezesc pentru sambata 3 aprilie 2021 Bivolii au parte de discutii tensionate
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 3 aprilie 2021, vine cu vești bune în plan financiar pentru unele semne zodiacale. Reușita unor proiecte sau vânzarea unor bunuri le aduce câștiguri bănești.

Astrologii din Orient preconizează că unele zodii vor întâmpina dificultăți în relaționarea cu oamenii apropiați. Este posibil să existe și perioade stresante pentru cei care muncesc.

ADVERTISEMENT

Unii nativi, în schimb, vor profita de ziua liberă pentru plimbări sau reuniuni cu cei dragi. FANATIK vă aduce previziunile complele pentru fiecare zodie.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 3 aprilie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Ziua începe cu agitație. Ai nevoie de un obiect, iar acesta pare de negăsit. Astfel, îți vei schimba planurile, vei lăsa munca la o parte și te vei bucura de mai multe ore de odihnă.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu e cea mai plăcută perioadă în viața de familie. Ai parte de discuții în contradictoriu sâmbătă și vei face tot posibilul pentru a-ți convinge apropiații că nu e cea mai bună idee să plecați la drum în condițiile acestea.

Tigru

Vin vești bune în plan financiar. Reușești o tranzacție pe care o plănuiai de multă vreme. E una însemnată, o mașină sau o casă, iar vestea e numai bună de sărbătorit.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te bucuri de o cafea împreună cu un om drag, pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. Revederea te bucură. Vei avea parte de discuții interminabile și veți afla amănunte noi din viețile voastre.

Dragon

Chiar dacă e sfârșit de săptămână, cineva trebuie să și muncească. Și ziua nu se anunță deloc una ușoară. Vor fi momente stresante și nervi.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai de făcut unele drumuri în prima parte a zilei. Sunt unele lucruri pe care trebuie să le cumperi pentru amenajarea unui spațiu acasă. Te vei întoarce obosit, iar restul zilei îl vei petrece relaxându-te.

Cal

Ai decis să petreci zilele libere departe de zgomotul orașului, iar liniștea și aerul curat sunt tot ce-ți lipsea. Te bucuri de momente relaxante, alături de cei dragi și reușești să-ți încarci bateriile.

Capră/Oaie

Trebuie să iei o decizie importantă și, dacă nu știi care e cea mai bună variantă, ai putea să ceri sfatul oamenilor apropiați. E bine să nu te grăbești, mai ai timp să te hotărăști.

Maimuță

Reuniunea de familie nu iese chiar cum ai sperat. Situația actuală și-a pus amprenta pe starea de spirit a oamenilor, iar buna dispoziție și râsetele s-au transformat în discuții lungi și planuri pentru zile negre.

Cocoș

Există posibilitatea să apară o persoană nouă în viața nativilor singuri. Sunt șanse ca legatura să se dezvolte într-o relație armonioasă. Nativii care sunt într-o relație au șanse să primească o veste bună de la partenerul de viață.

Câine

Ziua aduce vizite. Vin oameni apropiați pe la tine, dar ai toate șansele să pleci și tu la cineva. E o perioasă în care e bine să ai oameni aproape, dar trebuie să ai grijă și la starea de sănătate. Pot să apară probleme.

Mistreț

Nu e cea mai bună perioadă cea pe care o traversează relația de cuplu. Ar putea să apară o dicuție, care se va dovedi benefică pentru amândoi doar dacă veți reuși să-l ascultați pe celălalt.

ADVERTISEMENT