Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 3 octombrie 2020. Noroc în dragoste pentru Oaie/Capră

02.10.2020 | 11:17
Zodiac chinezesc pentru sambata 3 octombrie 2020 Noroc in dragoste pentru OaieCapra
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă previziunile astrale are înțelepților din Orient pentru ziua de sâmbătă, 3 octombrie 2020.

Astrele prevăd o zi cu o încărcătură emoțională considerabilă pentru unii nativi, în timp ce pentru alții ziua aduce relaxare și distracție.

ADVERTISEMENT

Pot să apară drumuri, călătorii făcute, fie în scop recreativ, fie pentru a rezolva anumite treburi. Este un moment prielnic pentru a debuta într-o nouă relație pentru cei ce intenționau să facă asta, dar și o zi în care își pot face apariția persoane din trecut.

Zodiac chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 3 octombrie 2020 pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Șobolan

Se anunță o zi intensă în plan personal. Partenerul de viață dorește să reaprindă flacăra iubirii și are planuri mărețe în acest sens. Ideile lui sunt binevenite în contextul în care și tu simțeai nevoia de a aduce o noutate în viața de cuplu. Monotonia poate fi un adversar de temut pentru o relație armonioasă.

ADVERTISEMENT

Bivol

Îți bați capul cu tot felul de lucruri care te nemulțumesc cu privire la locul de muncă. Nu e un moment tocmai potrivit dacă îți dorești să ai parte de puțină relaxare. Pe seară poate să apară nevoia de a face un drum mai lung, poate se ivește ceva de rezolvat sau apare o invitație la o mică reuniune a unui prieten.

Tigru

Sâmbăta este o zi numai bună pentru renovările sau schimbările din interiorul casei pe care le aveai în minte de multă vreme. Doar ai grijă să nu cheltui mai mulți bani decât ai. În cazul în care nu ești de acord cu partenerul în privința unor lucruri, e bine să iei în calcul și că nu trebuie să ai mereu ultimul cuvânt.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ziua te găsește distrat și cu gândul la unele persoane care s-au îndepărtat recent. Încă nu ești sigur că ai făcut cea mai bună alegere. Partenerul de viață nu are idee despre lucrurile care îți răpesc concentrarea. Familia poate să se reunească la ceas de seară pentru a lua cina împreună.

Dragon

Apar unele probleme de care trebuie să te ocupi și care au legătură cu anumite tranzacții ce trebuie încheiate cât mai rapid. Rezolvarea acestora va aduce o stare de mulțumire și, nu mai puțin importat, un câștig financiar. Cum totul se va rezolva înainte de lăsarea serii, vei avea timp și să petreci alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu e o zi bună pentru a lua decizii importante, fie că vorbim de relații profesionale sau umane. Le poți amâna până o să ai o stare de spirit mai bună. Sâmbăta e o zi în care e recomandat să te odihnești și să ai grijă de sănătate. În ultima vreme nu ai acordat prea mult interes acestui capitol, iar lucrul acesta poate să aibă repercusiuni grave.

Cal

Apare o persoană care te face să te gândești dacă ești pe calea cea bună. E vorba, fie despre de un om al cărui exemplu ai vrea să îl urmezi, fie de o persoană care te face să te îndoiești dacă partenerul de viață chiar e cea mai bună opțiune pe care o ai. E bine să te gândești profund și la aspectele care te mulțumesc cu privire la viața ta actuală, dacă vrei să iei o decizie corectă.

Capră/Oaie

Este o zi în care nativii singuri din acestă zodie au posibilitatea de a întâlni o persoană compatibilă. Astrele anunță o zi favorabilă debuturilor de relații, iar acest lucru poate reprezenta începutul unei frumoase povești de dragoste. Nativii care au pe cineva, pot să primească de la respectivul o veste care îi va bucura.

Maimuță

Neliște sufletească pentru acest nativ. Sunt dezamăgiri mai vechi care nu au dispărut cu totul și își vor face simțită prezența într-un mod care tinde să te facă să regeți anumite decizii pe care le-ai luat. Nu poți schimba trecutul,dar poți influența modul în care acesta te afectează. E bine să profiți de invitația unui amic de a petrece câteva ore în compania prietenilor, te va face să te simți mult mai bine.

Cocoș

Pot să apară niște cheltuieli pe care nu le-ai prevăzut, e vorba de o defecțiune sau ceva care trebuie schimbat la mașină sau la unul dintre aparatele electrocasice importante. Nici partenerul de viață nu are de gând să-ți ușureze existența, insistă să mergeți împreună la un coleg de muncă pe care nu prea îl agreezi.

Câine

O zi dominată de odihnă și relaxare pentru acest nativ. Ieșirea din cotidian s-a dovedit a fi o idee excelentă pentru a lua o gură de aer proaspăt și a reîncărca bateriile. În plan personal, pot să apară noutăți, sunt vești bune de care pot să aibă parte unii nativi, în timp ce pentru cei singuri poate să apară oportunitatea întâlnirii unui potențial partener.

Mistreț

Sunt treburi care necesită o rezolvare rapidă și care te pun pe dumuri încă din prima parte a zilei. Drumul e lung, dar tot ce e de rezolvat se încheie cu succes și rapiditate. Profiți de ocazie să mai schimbi un pic peisajul așa că faci o ocolire pentru a lua masa sau a face un gratar undeva, iar întoarcerea spre casă se va lăsa mult așteptată, posibil să fie chiar în timpul nopții.

 

ADVERTISEMENT