Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 iulie 2022. Bivolii vor fi dezamăgiți de prieteni

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 iulie 2022. Urmează o zi încărcată pentru nativi. Unii dintre ei vor fi dezamăgiți de prieteni și nu vor dori să mai păstreze legătura.
29.07.2022 | 13:11
Zodiac chinezesc pentru sambata 30 iulie 2022 Bivolii vor fi dezamagiti de prieteni
Zodiac chinezesc pentru ziua de sâmbătă. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Înțelepții din Orient au transmis horoscopul chinezesc al zilei de sâmbătă, 30 iulie 2022. Se prevede un weekend încărcat pentru toate zodiile.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 30 iulie 2022. Ce îi așteaptă pe nativi

Multe drumuri, dezamăgiri, dar și fericire, sunt caracteristicile zilei de sâmbătă, 30 iulie 2022. Bivolii, de exemplu, nu vor mai dori să comunice cu prietenii, după ce vor afla o veste nu tocmai plăcută.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii vor aștepta să li se îndeplinească o promisiune. Nu se va întâmpla acest lucru și ar putea răbufni. Este bine să-și păstreze cumpătul, pentru ca lucrurile să nu devieze.

Bivol

O zi epuizantă la serviciu. Vor fi multe lucruri de rezolvat, iar acestea îi vor irita pe Bivoli. Un prieten apropiat le va strica și mai mult ziua, deoarece va face o faptă condamnabilă.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii vor fi afectați de rănile din trecut. Acestea nu s-au vindecat și le va oferi acestor nativi o stare de tristețe. Trebuie să-și recapete puterea de a merge mai departe.

Iepure

Iepurii vor renunța persoanele toxice. Nu vor să mai aibă de a face cu toți cei care le provoacă dureri și suferință. Vor simți nevoia unei schimbări. Instinctul le va da puterea de a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii vor primi o veste importantă la locul de muncă. Nu se vor aștepta la asta și vor căpăta mai multă încredere în colegii lor. Vor încerca să aibă o atitudine mai pozitivă.

Șarpe

Șerpii își vor îndeplini obiectivele. Tot ceea ce și-au propus de multă vreme se va îndeplini. Vor fi foarte veseli și binedispuși pe tot parcursul weekend-ului.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii vor fi confuzi în plan sentimental. Persoana iubită îi va dezamăgi și le va da o veste care nu o să fie pe placul lor. Vor face eforturi să se resemneze și să nu-și mai pună încrederea în cei din jur.

Capră

Caprele vor să se descurce pe cont propriu. Își stabilesc țintele pentru următoarea perioadă și nu vor să mai fie deranjate de toți cei care le-au dezamăgit.

Maimuță

Maimuțele vor face mult bine. Vor uimi cu bunătatea lor, care va fi una fără motiv.

Cocoș

Cocoșii vor petrece timp prețios alături de familie și prieteni. Își vor încărca bateriile și vor privi viața cu mai mult optimism. Lucruri bune vor apărea în calea lor de acum.

Câine

Este perioada în care Câinii se pun picioarele lor din punct de vedere financiar. Vor avea bani pentru orice își doresc și vor economisi mai bine totul.

Mistreț

Mistreții își vor îndeplini o dorință. De multă vreme visau ca aceasta să devină realitate. Vor radia de fericire și vor împărtăși tuturor momentele lor de fericire.

ADVERTISEMENT