Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 31 octombrie 2020. Mai multe zodii vor avea parte de clipe de neuitat

30.10.2020 | 12:23
Zodiac chinezesc pentru sambata 31 octombrie 2020 Mai multe zodii vor avea parte de clipe de neuitat
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 31 octombrie 2020, anunță o zi prielnică pentru refacerea și consolidarea relațiilor sociale și a celor de cuplu. Atenția nativilor se va focaliza pe planul personal și cel social.

Sunt și mici formalități care vor fi rezolvate pentru ca toată lumea să se bucure de o pauză de la activitățile zilnice și să aibă parte de relaxare.

ADVERTISEMENT

Ziua este marcată de întâlniri familiale, amicale și bună dispoziție. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru ultima zi din această lună.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 31 octombrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Șobolan

Ai mare nevoie de a petrece timp cu oamenii apropiați așa că vei lua inițiativa și vei chema prietenii în vizită. Ești pus pe treabă și vrei ca toată lumea să se simtă bine așa că vei petrece bună parte din zi în bucătărie, gâtind și organizând spațiul necesar.

ADVERTISEMENT

Bivol

Prima parte a zilei vine cu niște drumuri pe care le ai de făcut pentru a termina treaba și a putea avea parte de relaxare pe seară. Ești energic și rezolvi totul cu ușurință și în ideea în care ai nevoie să știi că ai scăpat de treburi ca să poți să te bucuri de liniște.

Tigru

Nu debutează cum ți-ai fi dorit această zi. Te trezești cu o migrenă înfiorătoare și care tinde să îți strice planurile de plimbare pe care le aveai. Îți sare în ajutor un apropiat care știe multe despre dureri de cap, iar un analgezic îți va reda pofta de viață.

ADVERTISEMENT

Iepure

Se anunță o ieșire sau o plimbare mai lungă pentru ziua de sâmbătă. Profiți de timpul liber ca să te deconectezi de la cotidian pentru câteva ore și vei petrece timp de calitate în compania unor oameni apropiați. Seara poate să aducă o discuție în contradictoriu cu partenerul de viață sau cu unul din copii.

Dragon

Sâmbăta poate fi ziua care să aducă o decizie cu privire la o relație cu un om care îți stârnește interesul. Ai dat dovadă de îndoială cu privire la compatibilitatea dintre voi, iar acest lucru a îndepărtat persoana respectivă. Acum, parcă s-a schimbat ceva în modul în care privești lucrurile și ai vrea să vă acordați o șansă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Niște neînțelegeri avute în ultima perioadă cu partenerul de viață au toate șansele să se rezolve astăzi. Veți găsi timpul necesar pentru a le discuta în tihnă, la o cafea, și veți putea să puneți lucurile în ordinea dorită, fără prea multă bătaie de cap. Amândoi sunteți dispuși să îngropați securea.

Cal

Ai niște lucruri de pus în ordine acasă. E posibil să vrei să profiți de timpul liber pentru a face curățenie, a redecora o cameră sau locul de joacă al copiilor. Nu o să îți bați capul prea tare cu aceste ocupații, te vei trezi cu o vizită a unui apropiat, care îți va tăia cheful de muncă și te va face să petreci câteva ore vorbind despre o ofertă de colaborare profesională.

Capră/ Oaie

Nimic nu te relaxează mai bine decât o repriză de shopping. Timpul liber pe care îl ai astăzi îți permite să dai o fugă prin magazine. Vrei să achiziționezi anumite articole vestimentare de care vei avea nevoie în sezolnul rece și să vezi ce a mai apărut prin vitrinele brandurilor celebre.

Maimuță

Ultimele întâmplâri din viața de cuplu te-au adus într-o stare emoțională ideală. Vrei să petreci timp cu persoana iubită și sunt toate șansele să plecați la drum, la o plimbare mai lungă, pentru a mai schimba puțin peisajul sau să ieșiți în oraș.

Cocoș

Ai primit niște bani în ultima vreme și simți nevoia să te bucuri cumva că eforturile ți-au fost răsplătite. Vei organiza o reuniune mai restrânsă de prieteni și vă veți bucura să vă revedeți după o lungă perioadă de timp în care ați păstrat distanța și nici timpul nu v-a permis să vă întâlniți.

Câine

Faceți vizite astăzi. Munca de acasă te-a făcut să vrei neapărat să mai schimbi decorul, așa că e o bună oportunitate să mergi pe la rude sau pe la prietenii apropiați. Vei reuși să pierzi noțiunea timpului, iar întoarcerea acasă nu se va face pe lumină.

Mistreț

Ziua de sâmbătă marchează sfârșitul unei perioade în care ai trecut prin momente sensibile. Izolarea nu ți-a priit, dar ești fericit că starea de sănătate e bună și poți să ieși din casă în zilele ce vor urma. Ai dus lipsa activităților zilnice și te entuziasmează până și gândul că te întorci la muncă.

ADVERTISEMENT