Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 4 iulie 2020. Cocoșul e cuprins de stări negative

03.07.2020 | 15:28
Zodiac chinezesc pentru sambata 4 iulie 2020 Cocosul e cuprins de stari negative
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de sâmbătă, 4 iulie, iar veștile nu sunt printre cele mai bune, mai ales din punct de vedere profesional. Asta pentru că ai parte de proiecte dificile tocmai când ți-ai propus să te odihnești. Simți că toate sunt împotriva și chiar dacă îți dai toată silința, nu reușești să le duci la bun sfârșit.

În plus, dacă te numeri printre nativii din zodia Cocoșului încearcă să-ți păstrezi calmul și să nu te mai gândești atât de mult la evenimentul care se apropie. Nu de alta, dar naști inutil stări negative de care îți va fi aproape imposibil să mai scapi.

ADVERTISEMENT

Fie că vrei, fie că nu, el oricum va avea loc, așa că întâmpină-l cu stăpânire de sine și fii pregătit să faci față oricăror provocări. Sau poate de vină este anturajul nepotrivit și ar trebui să îndrepți puțin lucrurile. Unele persoane fac ce fac și îți strică buna dispoziție, așa că încearcă să le elimini discret.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc în ziua de sâmbătă, 4 iulie

Șobolan

Nu ajunge doar să aştepţi pasiv ca un vis să ți se împlinească, ci creează-ți măcar la nivel teoretic o strategie prin care poţi ajunge mai repede acolo. Ai idei grozave care merită folosite, ai şi relaţii de care te poţi folosi, deci ajunge doar să sondezi un pic prin bagajul de cunoştinţe pentru a găsi calea cea mai potrivită. Vorbește cu alţii despre planurile tale, pentru că s-ar putea să găsești şi alte persoane care vor acelaşi lucru şi uniți-vă forţele în acelaşi scop.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu privi piedicile care tot apar în cale ca şi cum ar fi afronturi personale, pentru că nu sunt altceva decât probe de încercare din care mai înveţi câte ceva. Dacă toate ar merge ca unse, cum ai afla atâtea lucruri despre viaţă, despre ceilalţi? Tratează toate aceste greutăţi ca pe o şansă benefică maturizării. Privind înapoi, îți vei da seama că cele mai bune lucruri în viaţă le-ai învăţat din astfel de situaţii mai dificile, şi nu atunci când le-ai primit pe toate uşor. Deci luptă cu încredere!

Tigru

Trebuie să lupţi cu stările emoţionale negative care îți dau târcoale, deşi nu sunt deloc stilul tău. Faci ce faci şi tot la tristeţe te întorci, tot la pesimism, tot la dezamăgire. Vei descoperi că starea negativă e generată de anturajul nefast în care ai nimerit. Dacă ai alături doar oameni care se plâng întruna, care nu au nimic bun de spus, care nu au motive să zâmbească sau să spere, fii sigur că te vei molipsi de la ei. Spune nu gândurilor negative, capul sus şi pune mâna pe unelte ca să repari ceea ce nu merge bine!

ADVERTISEMENT

Iepure

În acest weekwnd ai parte de cel mai frumos lucru de iubire, te simţi răsfăţat în gesturi de afecţiune şi de simpatie din partea celor din jur. Nu doar partenerul de suflet te alintă cu niște cuvinte calde, ci reuşești să intri în graţiile oricui datorită talentelor pe care le pui în joc: amabilitate, un zâmbet, o vorbă bună. Cât timp ştii să vrăjești lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul în societate este asigurat. Folosește-te de ele cu prisosinţă, pentru că ai şansa de a câştiga noi prietenii sau poate inima celui pe care îl iubești.

Dragon

Astăzi ai grijă cum te comporţi într-o împrejurare în care spiritul jucăuş nu are ce căuta, altfel lași o impresie greşită. Este ca și cum te-ai prezenta în faţa unui juriu care aşteaptă idei inteligente, o comunicare eficientă şi raţională, o atitudine de om serios care ştie ce spune. Dacă începi să faci glume cu cine nu trebuie, riști să îți deteriorezi imaginea care cere să iasă mai mult în evidenţă, deci ţine-ți sub control dorinţa de distracţie. Nu e locul ei aici!

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu ești în apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiaţi care simt ce se petrece şi te susţin din umbră cu încurajări şi vorbe bune. Astăzi, descoperi cât de important e să ai pe cineva cu adevărat alături. Starea de slăbiciune dispare după câteva ore petrecute alături de oameni cu tonus bun. Aceştia reuşesc să te atragă în activităţi interesante, dinamice, pozitive înafara casei, şi te scot astfel din starea neplăcută care te copleşise. De animaţie ai nevoie, nu de repaus!

Cal

În aceste zile dai randament numai dacă ești lăsat să faci totul pe cont propriu, deoarece ții mult la independenţă. Te descurci de minune în acele situaţii în care poţi lua singur decizii, îți poţi construi propria strategie, fără să aştepți îndrumări de la alţii. Apar suficiente informaţii utile pe care le folosești în avantajul tău, iar contactul cu lumea este unul pozitiv, de vreme ce dai mereu exact de oamenii de care ai nevoie. Ştii exact la cine să apelezi şi pe ce informaţii să te bazezi astfel încât să-ți iasă toate perfect pe parcursul zilei.

Capră/Oaie

Uneori, cele mai bruşte soluţii sunt şi cele mai bune, fără să ai timp suficient să analizezi problema pe toate fețele. În acest weekend primești o veste neaşteptată pe care o pui imediat în practică. Nu te mai gândi ce-ar fi fost dacă încerci şi altă variantă, ci profită imediat de această situaţie. Dacă ai începe să cauţi la bani mărunţi, ai descoperi tot felul de puncte slabe, dar dacă o iei ca atare, aşa cum apare la prima vedere, ai mai multe de câştigat. Cu cât ai mai puţin timp la dispoziţie, cu atât şansele să iasă bine sunt mai mari, deci, hai, acum e momentul!

Maimuță

Ai idei excelente, dar nu prea ai cu cine le împărtăşi, atragi doar oameni comozi, leneşi, care nu au chef de nimic din ceea ce le propui. Dacă nu ai pe cine te baza, încearcă să faci singur tot ceea ce ai în plan pentru astăzi, deoarece poţi deveni un exemplu pentru cei care abia se urnesc la treabă. Văzându-te implicat şi culegând roadele acţiunilor demarate, s-ar putea să-i convingi şi pe ei să ți se alăture. Nu insista să chemi alături pe cei care spun „nu am chef” la orice, ci apucă-te de treabă, arătându-le concret ce anume dorești.

Cocoș

Nu te mai gândi atât de mult la acel eveniment care se apropie, pentru că fiecare gând care duce acolo, naşte numai stări negative. Oricum se va produce, fie că îl transformi în obsesie sau nu, deci lasă lucrurile să se scurgă fără a mai analiza totul pe toate fețele în ton fatalist. Se vede că ești puternic influenţat de cineva din anturaj care îți prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, şi cum nu ești o fire optimistă totul se transformă într-o mică depresie. Luptă cu această pasă proastă şi nu te lăsa copleşit de ea!

Câine

Ai ocazia să privești acelaşi punct din două unghiuri diferite, ceea ce te va ajuta să înţelegi mai bine o situaţie. Practic, ascultă opinia celui din faţă chiar dacă e diferită de a ta şi îi dai şi lui dreptate, fără să renunți la propriul punct de vedere. Pune-le echidistant şi corect în balanţă, nu respinge niciuna din variante, pentru că ambele vor conta la un moment dat. E ciudat să spui că în acelaşi loc există şi da şi nu, şi sus şi jos, şi plus şi minus, dar vei descoperi că situaţia în care ești implicat e bună şi aşa, şi aşa, deci nu respinge părerile diametral opuse. Combină-le cumva!

Mistreț

O binemeritată linişte ți se așterne peste planuri redescoperind calmul, echilibrul, armonia cu ceilalţi sau cu propria persoană. E un semn că s-au reaşezat toate pe un făgaş normal, stabil şi bun, ce îți inspiră din nou încredere şi securitate. Primul plan vizat pare să fie cel financiar, unde simţi că s-au mai ridicat nişte piedici, s-au mai redresat unele puncte fragile, deci dacă banul e pe teren sigur şi psihicul ți se mai linişteşte. Caută în jur acea zonă de echilibru care îți inspiră o stare de bine şi de confort şi menţine-o cât mai mult.

ADVERTISEMENT