Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 5 septembrie 2020. Bivolul are probleme de sănătate

04.09.2020 | 13:42
Zodiac chinezesc pentru sambata 5 septembrie 2020 Bivolul are probleme de sanatate
ADVERTISEMENT

Primul weekend din această toamnă se apropie cu pași repezi și știm că ești curios să afli ce provocări îți va scoate Universul în cale. Ei bine, dacă ai prea multă energie va trebui să o temperezi puțin, pentru că ziua de sâmbătă nu aduce evenimente notabile.

Încearcă să profiți de aceste momente și să rămâi acasă, alături de persoana iubită. Sau poate chiar plecați împreună într-o drumeție, dacă vremea vă permite. Oricum nu ai motive să stai posomorât toată ziua.

ADVERTISEMENT

Cu atât mai mult în cazul în care te numeri printre nativii din zodia Bivol, întrucât te paște o problemă de sănătate. Nu trebuie să intri în panică, dar ia măsuri ca situația să nu se înrăutățească. Sigur cunoști un medic bun care te poate ajuta.

Șobolan

Plănuiai să ieși în lume, să cunoști oameni noi, să legi prietenii, dar parcă ți-a pierit cheful dintr-o dată. Nu forța lucrurile, dacă simți că nu e momentul potrivit. Mai bine refugiază-te o vreme în singurătatea celor patru pereți ai casei.

ADVERTISEMENT

Bivol

O problemă medicală mai veche îți dă bătăi de cap. Nu e nimic grav momentan, dar dacă o amâni la nesfârșit vei suporta consecințele. Mai bine îți iei inima în dinți și îi faci o vizită medicului de familie. E spre binele tău până la urmă.

Tigru

Chiar dacă nu duci lipsă de invitații, preferi să rămâi acasă. Simți nevoia de odihnă și nici evenimentele din acest weekend parcă nu te prea atrag. Ascultă-ți intuiția, ea nu dă greș niciodată în cazul tău.

ADVERTISEMENT

Iepure

Persoana iubită îți face reproșuri și simți că nu are deloc dreptate. Poate că așa e, dar încearcă să nu reacționezi dur. Fii tu jumătatea „diplomată” a cuplului, cea care stinge orice conflict în câteva minute. Sau măcar încearcă.

Dragon

Nu ai chef de nimic azi, așa că amână toate întâlnirile pe care le-ai programat. Sau roagă pe altcineva să meargă în locul tău. Dacă te încăpățânezi să te prezinți riști să iei decizii pripite și să suferi mai încolo.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Simți nevoia să te relaxezi puțin în acest weekend. Poate chiar e un prilej bun pentru o mică instropecție. Analizează-ți propria existență, întreabă-te dacă ești mulțumit de omul în care te-ai transformat și găsește răspunsul în interiorul tău.

Cal

În prima zi de weekend aveai de gând să aduni familia laolaltă pentru o serie de activități care să vă facă plăcere tuturor. Chiar dacă a intervenit o mică problemă, ei așteaptă încă un semn, așa că nu-i lăsa „cu ochii-n soare”.

Capră/Oaie

Ești deschis la idei, mai ales când vin din partea unor persoane în care ai încredere deplină. Încercați să le și puneți în aplicare împreună.

Maimuță

Ai chef să te distrezi, dar niciun eveniment programat în prima zi de weekend nu pare să-ți fie pe plac. Întreabă-ți prietenii, poate știu ei cum să te binedispună.

Cocoș

Te plictisești să tot lucrezi la un proiect nou, apărut parcă de nicăieri, tocmai acum, în weekend. Partea bună e că ai alături un „coleg de suferință” și reușiți să vă împrieteniți. Asta deși până acum erați la cuțite.

Câine

Ai încheiat un capitol în viața amoroasă și simți că săgeata lui Cupidon nu te mai poate atinge. Sfatul nostru e să nu te hazardezi în astfel de afirmații, pentru că nu știi niciodată de unde „sare iepurele”.

Mistreț

Petreci timp cu persoana iubită și îi propui să duceți relația voastră la un alt nivel. Nu știm dacă va fi de aceeași părere, dar e bine să încerci.

ADVERTISEMENT