News

Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 1-7 aprilie. Șobolanul este solicitat de cei din jur

31.03.2019 | 10:16
Zodiac Chinezesc pentru saptamana 17 aprilie Sobolanul este solicitat de cei din jur

Zodiacul chinezesc săptămâna 1-7 aprilie 2019. Anul acesta este guvernat de către Mistrețul de Pământ, lucru care va domina până pe data de 25 ianuarie 2020. De la momentul acela încolo, va fi înlocuit de Șobolanul de Metal. Anul Mistrețului de Pământ este bun pentru mulți dintre nativi. A adus stare de bine, un climat excelent, prospețime și prosperitate. Se recomandă ca toate zodiile să fie mai relaxate și să se bucure din plin de viață.

Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 1-7 aprilie. Cine are noroc?

În ciuda prosperității aduse de Anul Mistrețului de Pământ, unele zodii ezită foarte mult și ai îndoieli extreme în ceea ce privește forța proprie. Se indică faptul că aceștia trebuie să se relaxeze și să privească mai pozitiv totul, astfel că trebuie să învețe să se bucure din plin de viață și de ceea ce are ea de oferit.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 aprilie
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 aprilie

Șobolan

Săptămâna 1-7 aprilie aduce inspirație multă. Stai bine la capitolul idei și la comunicare. Ai un mod special de a face lucrurile atât pentru tine cât și pentru ceilalți din jurul tău

Bivol

Ți se indică faptul ca în săptămâna 1-7 aprilie să-ți deschizi inima și mintea. Dacă vei face asta, vei dobândi o altfel de cunoaștere a ta și noi moduri de operare. În weekend vei sta cu familia.

Tigru

Locul de muncă îți poate cauza unele griji, mai pronunțate săptămâna 1-7 aprilie decâte de obicei. Trebuie să învței că unele lucruri se vor rezolva de la sine. Oamenii au nevoie de înțeleger din partea ta.

Dragon

Te înțelegi bine cu oamenii care te încojoară. În săptămâna 1-7 aprilie ai o companie foarte bună, potrivit kfetele.ro. Încearcă se continui să te bucuri de lucrurile mărunte.

Șarpe

Din nefericire, ești puțin cam pierdut în săptămâna asta. Ba nu știi pe unde să o apuci, ba nu ai curaj. Ar trebui să îți iei inima în dinți atunci când știi că este un lucru corect și să faci exact ce este nevoie pentru a-ți fi mai bine.

Cal

Ai o perioadă în care te întâlnești cu numeroase persoane de la care vei avea multe de învățat. Nu rata oczia să înveți tot ce poți de la ele.

Capră

Te implici mult prea mult în orice mic lucru din viața ta, unele nu sunt atât de importente, motiv pentru care nu ar trebui să îți ia timp din viață. Nu te mai strădui în zadar pentru chestiunile exagerat de mărunte din săptămâna 1-7 aprilie.

Maimuță

Dai dovadă de multă generozitate în intervalul 1-7 aprilie. Ești fericit cu ce ai și ai dobândit o inteligență emoțională aparte.

Cocoș

Ești vesel, optimist și foate pozitiv, indiferent de ce se apropie în viața ta. Consideri că orice lucru vine cu o lecție la purtător, așa că ești pregătit să evoluezi.

Căine

Există posibilitatea ca anturajul tău să se îndepărteze de tine. Stai fără griji, este exact ceea ce trebuie! Alți oameni le vor lua locul, unii mult mai buni pentru tine.

Mistreț

Ești foarte deschis și îți transmii ușor ideile către ceilalți. Ai o capacitate aparte de a-i înțelege pe cei din jurul tău, motiv pentru care ești foarte apreciat.

Bou

Analizezi exagerat detaliile! Acest lucru îți va lua din bucuria pe care ar trebui să o simți și te va scoate din pepeni la cele mai mărunte chestiuni.

Iepure

În săptămâna 1-7 aprilie te vei simți obsit peste măsură. Ți se recomandă repaos și relaxare a minții și trupului. Încearcă pe cât mai mult să te detașezi.

Tags: