Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 august 2022. Dragonii pornesc la luptă!

Zodiac chinezesc pentru perioada 1-7 august 2022: urmează o săptămână destul de încărcată cu evenimente pentru majoritatea nativilor horoscopului asiatic.
30.07.2022 | 13:30
Zodiac chinezesc pentru saptamana 17 august 2022 Dragonii pornesc la lupta
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 august 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Săptămâna cuprinsă între 1 și 7 august 2022, prima din a opta lună a anului, va pune multe zodii în încurcătură. Potrivit zodiacului chinezesc, Dragonii sunt pe picior de luptă.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 august 2022

Dragonii sunt cei mai vocali din toate cele 12 semne ale horoscopului asiatic. Au atât de multe de spus, atât de multe revendicări încât va fi aproape imposibil să nu iasă scântei.

ADVERTISEMENT

Nici Mistreții nu sunt mai liniștiți în perioada care vine. Ei trebuie să rezolve niște lucruri legate de locul de muncă, de contractul pe care l-au semnat. Pot afla că au fost păcăliți la bani.

Cocoșii și Iepurii vor avea o săptămână istovitoare din toate punctele de vedere. Toată lumea va dori ceva de la ei. Abia vor mai putea să se odihnească.

ADVERTISEMENT

Câinii iubesc precum în adolescență în săptămâna care vine. Apare o dragoste nouă în calea lor. Caii, în schimb, își reînnoiesc jurămintele.

Și acești nativi s-ar putea îndrăgosti lulea de cineva. Vorbim, evident, despre cei care sunt singuri acum. Cupidon le dă târcoale la final de săptămână.

ADVERTISEMENT

Maimuțele se simt destul de împovărate de muncă. Au pe cap tot felul de sarcini, de directive. Trebuie să se înarmeze cu enorm de multă răbdare.

Șerpii fac pact cu Diavolul

Șerpii fac pact cu Diavolul pentru a trece puntea. Vor dovedi că sunt capabili de compromisuri de neimaginat pentru a-și atinge scopurile.

ADVERTISEMENT

Cât despre Tigrișori, aceștia au o energie pozitivă și îi vor inspira pe cei din jur să depășească orice obstacol. Oile sunt puse pe învățat. Vor să își perfecționeze unele îndetelniciri.

Bivolii și Șobolanii vor da tonul la distracție, mai ales în weekend. Toată săptămâna vor fi puși pe șotii. Capătă un soi de popularitate mai ales în anturajul în care se învârt.

Șobolanii se pot lansa într-un domeniu artistic. Pot deveni cunoscuți pentru un talent pe care l-au ținut ascuns până acum, pe care l-au șlefuit în mare secret.

ADVERTISEMENT