Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 iulie 2024. Bivolii suferă

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 iulie 2024. Bivolii nu o duc prea bine, iar Dragonii sunt puși pe scandal la muncă.
29.06.2024 | 15:28
Zodiac chinezesc pentru saptamana 17 iulie 2024 Bivolii sufera
Zodiac chinezesc 1-7 iulie 2024. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 iulie 2024. Bivolii suferă din cauza unor greșeli făcute în trecut, însă nu trebuie să dispere prea mult!

Zodiac chinezesc 1-7 iulie 2024. Bivolii au necazuri

Bivolii se lovesc de anumite erori ale trecutului, unele pe care nu și le-au putut asuma la momentul potrivit. Timpul nu e pierdut și încă mai pot repara ce au stricat.

ADVERTISEMENT

Dragonii sunt puși pe ceartă și se răzvrătesc împotriva șefilor la locul de muncă. Unele lucruri pe care le-au ținut în ei nu mai pot fi ascunse.

Maimuțele au o perioadă ceva mai greoaie la capitolul încredere în sine. Simt că ceva le debusolează, dar nu reușesc să găsească sursa exactă.

ADVERTISEMENT

Tigrii și Iepurii au un destin comun în perioada următoare. Vor avea parte de niște revelații care le schimbă complet felul de a gândi.

Șobolanii fac eforturi mari pentru a fi pe placul anumitor persoane, însă e cazul ca de data asta să se pună pe ei pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Caii și Câinii reușesc să definitiveze niște planuri începute de multă vreme, poate chiar niște proiecte care stăteau în sertare ani întregi.

Șerpii pornesc pe un drum nou pe plan sentimental. Unii se despart de actualul partener, alții acordă o nouă șansă relației. Oricare vor fi deciziile, e clar că se va schimba dinamica de cuplu.

ADVERTISEMENT

Cocoșii schimbă norocul

Oile sunt extrem de îngrijorate pentru o persoană de care nu reușesc să mai dea de ceva timp. Poate că e cazul să renunțe la a mai crede că acel om vrea să păstreze prietenia.

Cocoșii schimbă anturajul și cu ocazia asta își schimbă și norocul. Lucrurile bune vin abia acum în viața lor. Nu mai au de ce să se îngrijoreze, cel puțin până la finalul verii.

Mistreții au noroc uriaș la bani, dar astrele îi atenționează! Trebuie să fie precauți când vine vorba de cumpărături! Banii pot pleca la fel de repede din buzunarul lor cum au venit.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Viața la bloc. Locurile pe care se ceartă toți vecinii. Cum să nu...
Viața la bloc. Locurile pe care se ceartă toți vecinii. Cum să nu ajungi la poliție
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”