Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 martie 2021. Șerpii au parte de multe momente dificile

27.02.2021 | 10:15
Zodiac chinezesc pentru saptamana 17 martie 2021 Serpii au parte de multe momente dificile
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 1-7 martie 2021, Șerpii vor avea parte de extrem de multe momente dificile, de tot felul de tensiuni peste care ar fi bine să treacă fără a se implica 100%.

Șerpii trebuie să fie cu ochii în patru și să încerce pe cât pot să nu răspundă niciunui tip de provocare în perioada imediat următoare. Pot avea parte de surprize plăcute dacă știu să acționeze la timp.

ADVERTISEMENT

Dragonii pun cap la cap tot felul de informații în posesia cărora au intrat de curând și vor avea parte de schimbări extrem de importante din punct de vedere profesional. Sunt pe cai mari.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 martie 2021

Caii din zodiacul chinezesc au nevoie de mai multă odihnă, de mai multă încredere în propriile lor forțe. Trebuie să fie și ei cu ochii în patru căci unele sarcini de la locul de muncă le-ar putea da bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Maimuțele fac tot posibilul să îi înțeleagă pe cei din jur, însă nu prea mai au răbdare cu lumea. Sunt din ce în ce mai irascibile și se gândesc să se debaraseze de anumite situații toxice.

Oile din acest zodiac vor avea o săptămână plină de obstacole, plină de provocări, iar pe unele dintre ele le vor depăși cu brio.

ADVERTISEMENT

Mistreții primesc cu bucurie vești de peste hotare și sunt gata să atace noi orizonturi ale vieții.

Cocoșii, implicați în dispute sentimentale

Câinii nu sunt în cea mai bună formă a lor în săptămâna care debutează pe 1 martie, dar, cu chiu, cu vai, își adună forțele.

ADVERTISEMENT

Tigrii au de dus niște bătălii cu persoane deloc prietenoase de la locul de muncă, iar Șobolanii sunt cuprinși de tot felul de remușcări, de tot felul de situații care mai de care mai neplăcute.

Bivolii iau parte la anumite schimbări legate de locul în care trăiesc și de domeniul în care își desfășoară activitatea, iar Cocoșii devin personaje principale într-o dispută sentimentală.

Iepurii au o săptămână ceva mai bună față de cea care a trecut și sunt puși pe fapte mari în special de miercuri încolo.

 

ADVERTISEMENT