Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021. Oile și Caii află adevăruri dureroase

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021: primele zile din ultima lună de toamnă aduce momente dificile.
30.10.2021 | 10:45
Zodiac chinezesc pentru saptamana 17 noiembrie 2021 Oile si Caii afla adevaruri dureroase
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021, Oile și Caii vor afla o serie de lucruri neplăcute. Li se ridică vălul de pe ochi!

Prima săptămână din luna noiembrie aduce multe revelații pentru zodii. Unele dintre ele vor lua decizii care le-ar putea marca viitorul, iar altele ar putea să influențeze destinul celor din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Oile și Caii din zodiacul chinezesc încep luna noiembrie în forță. Vor afla o serie de adevăruri dureroase și își vor da seama că au avut încredere în cele mai nepotrivite persoane.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021

Dragonii ies din mulțime cu ideile lor îndrăznețe și îi vor inspira și pe cei din jur. Dau totul pentru un scop secret!

ADVERTISEMENT

Maimuțele nu sunt în apele lor. Simt că le lipsește ceva și au nevoie să se confeseze unei persoane dragi. Melancolia le cuprinde toată săptămâna.

Mistreții pot primi premiu cu coroniță pentru eforturile pe care le depun la serviciu. Sunt cei mai muncitori și cei mai pragmatici, iar lucrurile pe care le fac s-ar putea să fie răsplătite mai devreme decât se așteptau.

ADVERTISEMENT

Bivolii se poartă misterios

Câinii din zodiacul chinezesc fac pe detectivii. Suspectează tot felul de lucruri în legătură cu persoana iubită, însă vor realiza că totul este doar în mintea lor.

Cocoșii nu vor să mai stea la taclale cu oricine. Pun piciorul în prag și devin din ce în ce mai selectivi la capitolul prietenie.

ADVERTISEMENT

Iepurii reușesc să finalizeze anumite proiecte începute în  urmă cu ceva timp. Se bucură să vadă că nu au muncit degeaba, că tot efortul lor nu a fost inutil.

Tigrii îi pun la respect pe cei din jur în săptămâna care urmează. Nu vor să mai primească sfaturi de la persoane pe care le consideră inferioare lor.

Șerpii au multe drumuri de făcut. Trebuie să rezolve chestiuni urgente, dar se lovesc de birocrație și pot ceda nervos.

Bivolii au un început de noiembrie cu un iz de mister. Ei înșiși sunt misterioși. Fac lucruri pe ascuns și au grijă ca planurile lor secrete să nu fie descoperite de nimeni.

Șobolanii, în schimb, sunt mult prea transparenți. Excesul de sinceritate pe care îl au nu face bine în anumite situații.

 

ADVERTISEMENT