Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 10-16 mai 2021. Cocoșii primesc vești colosale

08.05.2021 | 15:50
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1016 mai 2021 Cocosii primesc vesti colosale
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 10-16 mai 2021, Cocoșii vor primi vești extraordinare de la o persoană care se află la mare depărtare de ei.

Aceste vești îi vor ajuta pe cei din zodia Cocoș să ia decizii mai potrivite din punct de vedere profesional, căci mulți se gândesc să o ia de la zero într-o altă țară, acolo unde domeniul lor de activitate este mai dezvoltat și mai căutat.

ADVERTISEMENT

Bivolii au parte de o săptămână plină de provocări la toate capitolele. Vor fi puși în situații noi în care vor dovedi că au avut dreptate în felul în care au acționat în ultima vreme în relațiile lor de prietenie.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 10-16 mai 2021

Șobolanii sunt dispuși să facă anumite sacrificii și realizează că nimic nu poate fi realizat fără a recurge la măcar un compromis.

ADVERTISEMENT

Dragonii au o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Săptămâna care urmează le poate aduce sume importante în conturi, semn că munca lor este apreciată așa cum se cuvine.

Iepurii se vor gândi de două ori înainte să ia o decizie, iar în săptămâna 10-16 mai trebuie să dea dovadă de mai multă responsabilitate ca niciodată mai ales în relațiile cu colegii de muncă.

ADVERTISEMENT

Mistreții pornesc într-o etapă cu totul nouă

Oile din zodiacul chinezesc se lovesc de anumite obstacole în cariera lor, dar le vor face față căci sunt mult mai maturi față de acum câteva luni când au acționat impulsiv.

Maimuțele sunt cuprinde de tot felul de doruri. Starea lor de melancolie le va ajuta să acționeze pentru a-și schimba destinul în bine.

ADVERTISEMENT

Câinii sunt extrem de emotivi în perioada următoare. Își dau seama că generozitatea de care au dat dovadă față de ceilalți a fost înțeleasă pe dos.

Șerpii sunt unși cu toate alifiile și scot artileria grea în conflictele pe care le poartă cu anumite persoane. Vor câștiga multe bătălii.

Caii și Tigrii au oarecum un destin comun în perioada care urmează. Vor fi avantajați din punct de vedere amoros, mai deciși ca niciodată să își întemeieze o familie.

Mistreții pornesc o nouă etapă în viața lor, una în care se vor gândi mai mult la ei și se vor lupta mai mult pentru binele lor.

 

ADVERTISEMENT