Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 iulie 2022. Bivolii și Șobolanii se ceartă cu toată lumea

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 iulie 2022: Bivolii și Șobolanii nu sunt în apele lor. Apar discuții de la te-miri-ce. Sunt foarte recalcitranți.
10.07.2022 | 14:09
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1117 iulie 2022 Bivolii si Sobolanii se cearta cu toata lumea
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 iulie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc pentru săptămâna 11-17 iulie 2022, Bivolii și Șobolanii vor fi puși pe harță. Cei doi nativi ai horoscopului asiatic sunt nemulțumiți de tot felul de lucruri, iar pe unele le vor exprima cu o vehemență ieșită din comun.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 iulie 2022

Săptămâna debutează cu sarcini grele, în plus față de cele pe care le au acum. Șobolanii și Bivolii încep să vorbească, să arate cu degetul către colegii de la muncă a căror implicare nu e ceea ce pare. Pot intra ușor în conflicte chiar și cu superiorii lor.

ADVERTISEMENT

Dragonii pornesc într-o călătorie spirituală, inițiatică. Se vor cunoaște mai bine pe ei prin prisma unor povești interesante pe care le vor afla de la niște străini.

Maimuțele trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Nu va fi o săptămână tocmai pe placul lor, dar cu anduranța de care dau dovadă, vor reuși în cele din urmă să facă față tuturor provocărilor.

ADVERTISEMENT

Cât despre Șerpi, aceștia se pun pe economisit bani. Multe dintre planurile lor de vacanță se pot concretiza chiar de vineri! Caii din zodiacul chinezesc au o perioadă un pic mai tulbure pe plan amoros. Nu se mai simt iubiți și băgați în seamă.

Mistreții și Tigrii se detașează de tot

Câinii reușesc să îi cucerească pe ceilalți cu simplitatea, naivitatea și umorul lor involuntar. Devin mici vedete. Cocoșii renunță la anumite proiecte și asta deoarece au chef de o scurtă vacanță. Oboseala își spune cuvântul, așa că e bine să se mai și relaxeze.

ADVERTISEMENT

Iepurii și Oile au o săptămână agitată, cu multe drumuri de făcut, cu acte de rezolvat. Vor depăși toate obstacolele care le apar în cale.

Mistreții și Tigrii, în schimb, vor să trăiască detașați de vacarmul din jurul lor, așa că aleg să facă un experiment pentru o săptămână. Doresc să vadă dacă pot trăi cu adevărat în ignoranță, feriți de veștile proaste, în bula lor.

ADVERTISEMENT