ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 12-18 aprilie 2021. Bivolii primesc ajutor divin

Autor: Dan Suta | 10.04.2021 | 10:57
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 12-18 aprilie 2021. Bivolii primesc ajutor divin
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 12-18 aprilie 2021. Foto: welcometochina.com.au

Conform celui mai nou zodiac chinezesc pentru săptămâna 12-18 aprilie 2021, Bivolii vor primi ajutor divin. Multe din visele lor se vor deveni realitate.

ADVERTISEMENT

Cocoșii au o săptămână în care accentul cade pe proiectele profesionale. Unii renunță la anumite sarcini de la muncă pentru că își dau seama că se pricep la cu totul alte lucruri.

Bivolii primesc ajutor într-un moment dificil al vieții lor. Beneficiază de sprijin moral și din partea apropiaților și fac un salt calitativ în existența lor.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 12-18 aprilie 2021

Mistreții reușesc să se reorienteze din punct de vedere profesional pentru un job mai bine plătit. Au parte de tot felul de momente interesante pe plan amoros.

ADVERTISEMENT

Maimuțele pornesc într-o aventură nouă a vieții lor. Începând cu data de 12 aprilie, au parte de răsfăț din partea persoanei iubite.

Tigrii reușesc să se stabilizeze din punct de vedere financiar după o perioadă în care domnea haosul în portofelul lor.

Câinii sunt puși pe șotii și trebuie să fie atenți la ce glume fac deoarece nu toată lumea le vor gusta, în timp ce Șerpii se vor concentra asupra eficacității lor la locul de muncă. Au parte de tot felul de momente importante în urma cărora pot câștiga multe puncte ca imagine.

ADVERTISEMENT

Caii din zodiacul chinezec sunt urmăriți de greșeli ale trecutului. Privesc în urmă cu mai multă maturitate și reușesc să înțeleagă altfel evenimentele prin care au trecut.

Oile au stări confuze, se simt atacate energetic

Șobolanii dau un examen în dragoste. Nu sunt foarte pregătiți pentru anumite discuții, însă ele vor fi necesare pentru viitorul lor.

ADVERTISEMENT

Oile din zodiacul chinezesc au stări confuze, simt că cineva le face farmece sau vrăji. Urmează tot felul de superstiții pentru a se proteja de energiile negative.

Iepurii reconfigurează anumite planuri și sunt tot mai deciși să ia acea decizie grea pe care au amânat-o de ani buni încoace. De data asta va ieși așa cum își vor dori.

ADVERTISEMENT

Dragonii au o săptămână plină de bucurii din toate punctele de vedere. Steaua lor norocoasă apare pe bolta cerească.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!