Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 12-18 iulie 2021. Bivolii întrec măsura

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 12-18 iulie 2021: Bivolii trebuie să pună frână în ceea ce fac.
10.07.2021 | 16:15
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1218 iulie 2021 Bivolii intrec masura
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 12-18 iulie 2021, Bivolii vor întrece măsură în legătură cu doleanțele și pretențiile lor de la ceilalți.

Este o săptămână în care accentul va cădea pe regândirea planului de viață pentru fiecare. Mijlocul lunii iulie va fi unul intens în special din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Bivolii trebuie să pună frână, căci se întrec cu solicitările din partea celorlalți. Trebuie să realizeze că nu toată lumea are aceeași viziune ca a lor.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 12-18 iulie 2021

Dragonii sunt prinși între ciocan și nicovală. Au de ales și de cules, iar pentru asta e nevoie de sfaturi înțelepte din partea oamenilor și de sprijin moral.

ADVERTISEMENT

Iepurii dobândesc tot mai multă putere și credibilitate în mediul în care se învârt. Sunt priviți cu ochi buni și chiar recompensați la locul de muncă.

Șobolanii au o săptămână în care călătoresc în interes de serviciu. Sunt destul de entuziaști și cunosc oameni providențiali.

ADVERTISEMENT

Tigrii fac investiții de durată. Se consultă cu cei din jurul lor pentru lucrurile pe care vor să le construiască. E o săptămână benefică.

Oile luptă pentru crezurile lor și o fac din ce în ce mai convingător. Au în față aspecte favorabile din punct de vedere astrologic.

ADVERTISEMENT

Câinii se concentrează asupra vieții de cuplu. Cei care nu au pe cineva, s-ar putea trezi cu o iubire nouă.

Caii reușesc să își depășească anumite temeri. Trec de multe obstacole și sunt ceva mai încrezători în forțele lor.

Maimuțele pun mare preț pe cuvântul dat. Oamenii care nu se țin de cuvânt în fața lor în săptămâna care urmează vor fi șterși complet din sufletul și agenda lor.

Mistreții devin nostalgici

Cocoșii au de făcut multe drumuri pentru a rezolva lucruri banale. Se lovesc de birocrație și sunt la capătul răbdării.

Mistreții adună tot felul de amintiri și se poartă ca și cum ar retrăi din nou anumite evenimente. Nostalgia îi cuprinde de tot.

Șerpii află adevăruri cu ajutorul cărora vor putea schimba totul în calea lor. Vor intra în posesia unor informații care îi pot face câștigători într-o bătălie de durată. Au în față multe aspecte benefice de care trebuie să profite, mai ales pe 16 și 17 iulie.

 

ADVERTISEMENT