Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 12-18 septembrie 2022. Maimuțele se reinventează

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 12-18 septembrie 2022: urmează 7 zile pline de evenimente importante, în special pentru Maimuțe.
10.09.2022 | 15:24
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1218 septembrie 2022 Maimutele se reinventeaza
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 12-18 septembrie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Săptămâna cuprinsă între 12 și 18 septembrie 2022 vine cu provocări în zodiacul chinezesc. Maimuțele se vor reinventa după ce vor trece prin niște evenimente cu totul inedite.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 12-18 septembrie 2022

Persoanele născute sub zodia Maimuței au parte de multe momente în care pot dovedi de ce sunt capabile din punct de vedere profesional. Tot ce fac va fi de bun augur și vor primi aprecierile pe care le merită. Cele mai multe se reinventează.

ADVERTISEMENT

Cocoșii se pun în tot felul de situații complicate. Își fac mai dificilă viața ca și cum ar avea nevoie de un motiv de scandal, ca și cum le-ar lipsi o dramă.

Mistreții și Iepurii pornesc pe un drum nou emoțional vorbind. Amândoi șterg cu buretele anumite amintiri ori chiar anumite persoane.

ADVERTISEMENT

Cât despre Câini, aceștia verifică în diferite moduri loialitatea anumitor persoane. Încep să aibă o serie de suspiciuni cu privire la ce fac alții pe la spatele lor.

Caii reușesc să se adune după o perioadă nu foarte ușoară. Perspectivele sunt unele promițătoare după data de 12 septembrie.

ADVERTISEMENT

Șerpii pot avea niște probleme în dragoste, unele care au început la sfârșitul săptămânii anterioare. Și Tigrii simt nevoia să tranșeze anumite aspecte care țin de viața lor amoroasă. Nu mai acceptă minciunile.

Oile vor să se debaraseze de anumite subiecte

Oile se dezic de unele discuții ori teorii, cu toate că până acum erau foarte vocale. Nu vor să le fie asociată imaginea cu anumite subiecte.

ADVERTISEMENT

Șobolanii iau taurul de coarne și se apucă serios de treabă. Cei care își construiesc o casă în această perioadă au spor!

Bivolii și Dragonii întâlnesc persoane noi, oameni de la care au multe de învățat. Trebuie doar să ciulească bine urechile, să fie atenți la ce li se spune.

Săptămâna va fi, așadar, una cu de toate: nici foarte liniștită, nici foarte agitată. Indiferent de zodie, fiecare va avea o treabă serioasă de dus la bun sfârșit.

 

ADVERTISEMENT