Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 iunie 2022. Șerpii și Oile culeg roadele muncii

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 iunie 2022: Șerpii și Oile vor culege roadele muncii lor în perioada imediat următoare. Ce se întâmplă cu restul nativilor?
11.06.2022 | 11:32
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1319 iunie 2022 Serpii si Oile culeg roadele muncii
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 iunie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 13-19 iunie 2022 vine cu răsplata mult așteptată și meritată pentru o serie de semne ale horoscopului asiatic.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 iunie 2022

Șerpii și Oile se bucură de succesele muncii lor. Realizează că toate sacrificiile, tot efortul depus în ultimele luni nu a fost degeaba. Oile sunt ceva mai avantajate financiar, însă nici Șerpii nu au motive să se plângă.

ADVERTISEMENT

Tigrii călătoresc în timp pentru a găsi cauzele unei răni sufletești din prezent. Multe din lucrurile pe care cândva le-au trăit într-un fel acum le vor privi diferit. Dragonii au parte de tot felul de vizite. Unele persoane mai puțin plăcute le-ar putea trece pragul casei.

Mistreții își iau noi angajamente la locul de muncă. Fac o figură bună în fața șefilor și ar putea primi o mărire salarială. Câinii dau de tot felul de belele, asta pentru că încearcă să rezolve problemele altora. Își vor da seama că nu e bine să se bage unde nu le fierbe oala.

ADVERTISEMENT

Iepurii se maturizează cu o rapiditate prin care îi vor surprinde pe ceilalți. Unele dintre deciziile pe care în alte perioade ale vieții le-ar fi luat la primul impuls vor fi trecute acum printr-o analiză la rece.

Cocoșii recuperează timpul pierdut cu cei dragi

Caii din zodiacul chinezesc fac tot felul de schimbări în legătură cu relațiile cu cei din jur. Nu mai acceptă anumite lucruri nici măcar din partea prietenilor.

ADVERTISEMENT

Maimuțele au o săptămână ca o sărbătoare. Primesc niște bani de unde nu se așteaptă și sunt tot mai mulțumite de viața lor. Nu prea au motive să se plângă.

Cocoșii recuperează timpul pierdut cu anumite persoane dragi, mai ales cei care sunt părinți și n-au putut sta foarte mult cu copiii. Bivolii și Șobolanii pornesc într-o călătorie spirituală, de redescoperire a sinelui.

ADVERTISEMENT

Învață tot felul de lecții karmice și își vor schimba perspectivele asupra vieții. Pot deveni o sursă de inspirație.

ADVERTISEMENT