Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 martie 2023. Dragonii dau de necazuri mari

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 martie 2023: Dragonii vor da de belele în perioada imediat următoare. Ce pățesc restul zodiilor?
11.03.2023 | 09:54
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1319 martie 2023 Dragonii dau de necazuri mari
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 martie 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 13-19 martie 2023 vine cu câteva avertismente serioase pentru o serie de zodii precum Dragonii, Șerpii și Oile.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 martie 2023: Perioadă grea pentru Dragoni și Șerpi

Cei născuți în zodia Dragonului au în față câteva zile de coșmar. Planurile lor nu se vor finaliza așa cum își doreau, ba mai mult, s-ar putea să fie strânși cu ușa și să riște niște tensiuni suplimentare.

ADVERTISEMENT

Nici Oile nu stau tocmai bine la capitolul organizare. Nativii Oaie ai horoscopului asiatic pot întâmpina dificultăți la locul de muncă, în special în felul în care se raportează la șefi.

O săptămână grea au și Șerpii. Ei sunt loviți la corazon. Își vor da seama că relația lor amoroasă nu e tocmai ceea ce își doreau. Pentru mulți poate urma o despărțire dureroasă.

ADVERTISEMENT

Maimuțele vor cunoaște oameni noi, persoane de la care au multe de învățat. Sunt pregătite pentru un nou început, pentru o altă etapă a vieții lor.

Iepurii nimeresc în niște conjuncturi favorabile de care ar fi bine să profite. Banii vin la ei când nu se așteaptă, însă astrele îi atenționează: să nu fie prea cheltuitori!

ADVERTISEMENT

Tigrii, puși pe mari schimbări

Câinii zodiacului chinezesc recurg la anumite tertipuri pentru a ajunge la inima cuiva. Sunt  într-o perioadă de îndrăgosteală și pentru omul pe care au pus ochii sunt în stare de absolut orice.

Tigrii vor să facă multe schimbări în viața lor, însă au nevoie de încurajări. Se vor găsi niște persoane care să îi îndrume. Au noroc să fie înconjurați de oameni care le vor binele cu adevărat. Și nu doar asta! Tigrii sunt toată săptămâna sub protecție divină.

ADVERTISEMENT

Caii lasă de la ei în conflictele pe care le au cu cei vârstnici. Își dau seama că respectul trebuie să primeze, indiferent de opiniile pe care le aud de la părinți sau bunici. Mistreții, în schimb, sunt puși pe harță cu toată familia!

Șobolanii și Cocoșii au o săptămână în care își pot face mulți prieteni noi. Cocoșii, de pildă, s-ar putea să își găsească marea dragoste în special după data de 15 martie.

Bivolii sunt într-o perioadă de nostalgie. Vor să retrăiască anumite vremuri, iar asta le poate dăuna din punct de vedere emoțional. Astrele le recomandă să trăiască în prezent fără niciun regret, să lase trecutul în urmă.

 

ADVERTISEMENT